Zavirite u dom multimilijardera Trumpa

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Biznismen Donald Trump i njegova supruga Melania otvorili su vrata svog penthousa na Manhattanu kamerama te pokazali kako izgleda dom multimilijardera.
Vidi originalni članak

Pod obložen zlatom i dijamantima samo je jedna stavka u moru onih koji će vam dati do znanja do koje cijene ove nekretnina ide. Iako nije otkriveno koliko Donaldov penthouse vrijedi, zna se da se prostire se na tri kata, s pogledom na najljepši park  u New Yorku, Central Park što govori više od tisuću riječi.  Za izgled ove nekretnine zaslužan je arhitekt Angelo Donghia koji je po Trumpovim uputama dizajnirao stan u baroknom stilu, a inspiraciju je pronašao, ni više ni manje nego kod Louisa XIV.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".