Žar Ptica provodi akciju #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja; u nju su se uključili brojni poznati

Vidi originalni članak

U nastavku pogledajte video poruke poznatih koji su se aktivno uključili u kampanju #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja, a riječ je o akciji koju Žar Ptica provodi tijekom cijele godine. 

ANTONIJA BLAĆE 

Društvene mreže su sastavni dio naše svakodnevice, više ne možemo zamisliti život bez njih , nažalost za neke, nadam se ne mnoge ,društvene mreže su savršena platforma za nasilje, verbalno emocionalno nasilje, ili bilo koje drugo, za nasilje moramo imati  nultu stopu tolerancije , jer barem svako drugo dijete doživi nasilje putem interneta. I zato #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja!

DAVOR MEŠTROVIĆ 

Djeca najčešće šute o nasilju jer se boje da im se neće pomoći, da će se njih okriviti i da će nasilje biti samo gore.Ne moraš i ne smiješ trpiti nasilje svojih vršnjaka. Ako misliš da si žrtva nasilja razgovaraj s najboljim prijateljima, s roditeljima ili svojim učiteljima. Idemo #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja!

DAMIR KEDŽO 

Ja sam pjevač, moj glas je moj posao...imate i vi svoj glas upotrijebite ga da glasno govorite protiv svakog nasilja.90% djece ne obraća se odraslima u školi vezano za vršnjačko nasilje. Idemo svi  #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja!

NENAD BJELICA 

Ja sam trener Dinama. U sportu je važan timski rad, od svojih igrača uvijek tražim fair play i međusobno uvažavanje, a tako treba biti i u životu. Pokažite i vi sportski duh, idemo zajedno  #nanajjače protiv vršnjačkog nasilja!

BRUNO PETKOVIĆ 

Ja sam Dinamov napadač i reprezentativac. Na terenu uvijek dajem sve od sebe, ali nikad na način da s namjerom povrijedim suparničkog igrača. Među najboljima nema mjesta za mržnju i nasilje i zato #nanajjače protiv nasilja, u školi , sportu i svugdje.

NIKOLA MORO 

Ja sam nogometaš Dinama. Od djetinjstva igram nogomet, u sportu naučiš na uspjehe i poraze. Ali jedini pravi poraz su - nasilje i mržnja. Zato sam i ja #nanajjače protiv bilo kakvog oblika nasilja.

BARBARA VICKOVIĆ 

Glumica sam, u kazalištu stanem pred stotine ljudi. Izložiti sebe nije lako, a biti izložen uvredama – nedopustivo je. Ujedinimo se #naNAJjače protiv svih oblika vršnjačkoga nasilja!

SLAVKO SOBIN 

Koliko god je svaki čovjek različit, drugačiji, mislim da smo svi  jednako vrijedni i nitko na ovom svijetu nema pravo napraviti da se netko drugi osjeća loše zbog njega. Zbog toga sam #naNAJjače protiv ismijavanja različitih i vršnjačkog nasilja.

MIA DIMŠIĆ 

Moj životni moto je da drugima nikad ne činimo ono što ne želimo da drugi čine nama, a nasiljem putem interneta, ružnim riječima možemo jako povrijediti svoje prijatelje u školi. Zato #naNAJjače protiv vršnjačkog nasilja.

BOJAN JAMBROŠIĆ I ASHLEY 

Mi želimo da sva djeca budu sretna i zato smo uz kazalište Žar ptica #naNAJjače protiv svih oblika vršnjačkoga nasilja! Čuvajte jedni druge, jer djeca koja su žrtve bilo  tradicionalnog ili  cyberbullyinga imaju najveći rizik za razvoj depresije i pokušaj suicida.

DAVID SKOKO 

Kad kuham, važni su mi pravi sastojci. A pravi sastojci važni su i u prijateljstvu: ljubaznost, zagrljaj, topla riječ... Zato sam #naNAJjace protiv vršnjačkog nasilja! Jer nasilje nikad nije pravi sastojak!

ZORAN VAKULA 

Kao meteorolog uvijek znam kakvo će biti vrijeme. A sada je vrijeme da se svi ujedinimo na #najjače protiv vršnjackog nasilja,jer Svako četvrto dijete svakodnevno doživljava vršnjačko nasilje. zato protiv tuče, za sunce!

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".