Zagrebačka premijera filma Zvizdan

U utorak 22.rujna održana je zagrebačka premijera filma koji će biti ovogodišnji hrvatski predstavnik na najprestižnijoj filmskoj dodjeli nagradi Oscar. Film Zvizdan je napokon stigao u naša kina a svečanoj premijeri prisustvovali su svi glumci i uspješni redatelj Dalibor Matanić...
Vidi originalni članak

Ekipa dugo iščekivanog filma Dalibora Matanića napokon je prošetala i zagrebačkim crvenim tepihom. Kao i do sada glavna glumica filma, Tihana Lazović, izgledala je baš poput prave Hollywoodske dive.

Tihana je zabljesnula u crnoj, bogato ukrašenoj haljini bez naramenica za koju su zaslužni hrvatski dizajneri iz modne kuće Lokomotiva. Lana Puljić i Luka Grubišić surađuju s glumicom već dugi niz godina te njihov dizajn stoji iza njene male tirkizne haljine koju je nosila na Cannes Film Festivalu. Ovu modnu bajku zaokružila je velikim naušnicama koje su došle do izražaja zbog podignute kose i crvenog ruža, koji lijepoj glumici stoji odlično.

 

 Muški dio glumačke postave također je oduševio elegantnim odjelima a cijela atmosfera neodoljivo je podsjećala na glamur velikih svjetskih premijera.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".