Zagasite boje oživljavaju blagdanski stol na potpuno novi način

Uspješno spojite eleganciju, toplinu i autentičnost, ostvarujući blagdansku čaroliju koja će dugo ostati u sjećanju.
Vidi originalni članak

Za onaj poseban blagdanski sjaj koji zrači elegancijom i toplinom, ne postoji bolji način od inspirativnih savjeta stručnjaka za opremanje i uređenje glamuroznih događaja, poput Ivane Škrlec, vlasnice Altere. Ovogodišnji trend zagasitih boja oživljava blagdanski stol na potpuno novi način.

"To je vrijeme kada spajate eleganciju tamnih nijansi s blistavim sjajem zlatnih detalja", poručuje Ivana Škrlec te naglašava da su ključni elementi u postizanju tog dojmljivog izgleda upravo staklene vaze koje se savršeno nadopunjuju sa zlatnim detaljima na stolnjacima od baršuna. Svijeće su naravno neizostavne. Te kombinacije stvaraju raskošnu atmosferu koja će oduševiti svakog gosta.

"Ne zaboravite na prirodne ukrase koji daju dodatni šarm, a možete ih sami potražiti u prirodi. Suhe grane, božikovina i češeri donose notu prirode i autentičnosti, pružajući vašem blagdanskom stolu posebnu toplinu i prepoznatljivost", zaključuje Škrlec.

Stoga, obogatite svoj blagdanski stol ove godine dodavanjem sofisticiranih elemenata, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve vaše goste. Uspješno spojite eleganciju, toplinu i autentičnost, ostvarujući blagdansku čaroliju koja će dugo ostati u sjećanju.

Izdvojili smo najbolje božićne džempere iz H&M-a u kojima ćemo provesti cijele blagdane
Kraljica Letizia crvenu bluzu savršeno je kombinirala uz suknju s efektnim motivom cvijeća
Domaća lifestyle blogerica otkrila kako od starih božićnih ukrasa napraviti nove koji će savršeno ukrasiti vaš dom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".