Zabilježila Kate Middleton: Povodom 7. rođendana, preslatka princeza Charlotte pozirala je s ljubimcem Orlom

Ovog vikenda u Norfolku, vojvotkinja od Cambridgea napravila je tri nove fotografije princeze Charlotte, i to povodom njezinog 7. rođendana kojeg danas slavi
Vidi originalni članak

Princeza Charlotte na svojim portretima povodom 7. rođendana imala je i posebnog gosta - ljubimca Orlu. Kensingtonska palača sinoć je objavila tri nove fotografije mlade princeze kako bi zabilježili njezin rođendan kojeg danas slavi. Iza fotografija, već tradicionalno nekoliko godina, stoji vojvotkinja Catherine, a nastale su proteklog vikenda u Norfolku.

Preslatka Charlotte pozira u polju zvončića, odjevena u bijelu bluzu s ovratnikom, crne hlače i plavi džemper. Na jednoj od fotografija društvo joj pravi i pas, koker španijel Orla. Obitelj je trogodišnjeg psića udomila u studenom 2020., piše magazin People, a ovo je treća godina da su Charlottin rođendan proslavili u Norfolku, piše Harper's Bazaar.

Izvori bliski vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea kažu da par želi što normalniji odgoj za svoju djecu. Tijekom jednog od događanja u siječnju, princ William je tako izjavio da su se djeca nedavno zainteresirala za video-igrice:

- Oni ih definitivno vole, fascinirani su njima, George posebno, njega najviše zanimanju. Ostali su premali za njih, ali vole filmove. U ovom trenutku pokušavamo regulirati igranje, nadgledamo vrijeme provedeno ispred ekrana. Moram paziti na to. 

 

Medicinska sestra simpatičnošću će vam uljepšati dan: 'Volim žive boje, omiljena mi je žuta! Bitno da je šareno'

'Često nosim mamine stvari, poput ovih hlača koje su stare 40 godina i još uvijek se odlično drže jer su kvalitetne!'

Cjenovno pristupačni, a učinkoviti: Na ove šampone za kosu vrijedi obratiti pozornost jer ih mnogi hvale

Matija Vuica genijalno kombinira "povratničke" sandale, novi-stari trend koji obožavate ili preskačete

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".