Za umanjivanje stresa: Žene obožavaju bojanku čiji je glavni lik Jason Momoa!

Bojanke više nisu rezervirane samo za djecu, a to dokazuje i bojanka u kojoj je glavni lik popularni glumac
Vidi originalni članak

Ako ne znate kako se riješiti stresa, imamo super prijedlog! Riječ je o bojanci Crush and Color: Jason Momoa koja sadrži čak 35 ilustracija popularnog glumca. Bojanje ilustracija u bojankama više nije aktivnost rezervirana isključivo za vrtićku i predškolsku djecu, već je prakticiraju i brojni odrasli. Preporučuje se svim dobnim skupinama, a mnogi će u bojanju još više uživati kad vide bojanku u kojoj je glavni lik upravo glumac kojeg mnogi smještaju na listu najzgodnijih

Na 35 ilustracija Momoa je prikazan u različitim situacijama - kako se mazi s psom, pliva među morskim psima, radi steakove, čita, jaše konja bez majice, bori se s morskim čudovištem, uživa u kadi punoj mjehurića... Cijena bojanke je 14,99 dolara, a moguće ju je kupiti na Amazonu. Odlična je vijest što na svoje neće doći samo ljubiteljice Jasona Momoe, nego i Idrisa Elbe i Keanu Reevesa jer su u pripremi i bojanke s njima kao glavnim likovima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".