Za sve dive koje se ne boje mrlja! Izaberite između Caring dream omekšivača ili Vesh TO GO maramica

Izaberite između Caring dream omekšivača ili Vesh TO GO maramica i osvježite svoje odjevne komade na dar u subotu 8. srpnja u paketu Diva i Večernji list.
Vidi originalni članak

Koliko ste samo puta umrljali svoju bijelu košulju ili tkaninu kada niste kod kuće i ne možete odmah oprati mrlju ili zamijeniti odjeću? Srećom, Violeta ima rješenje za takve situacije – Vesh TO GO vlažne maramice – zasebno pakiranje koje stane u svaki džep i torbicu idealan je upravo za ovakve situacije.

Ovo instant rješenje dolazi s dvije teksture -  ravna za fine i nježne tkanine te nabockana za gusto tkane materijale (traper, tepih, autosjedala), a učinkovito uklanjaju mrlje od hrane, pića, krvi i make – upa.

Caring dream omekšivač s mirisnim notama jasmina, vanilije i sandalovine uz razigrane note marelice i kruške daje svježinu vašoj odjeći dok nova formula Anti Age formula država vašu odjeću glatkom i nježnom kao i prvog dana uz pomoć aktivnih proteina.

Izaberite između Caring dream omekšivača ili Vesh TO GO maramica i osvježite svoje odjevne komade na dar u subotu 8. srpnja u paketu Diva i Večernji list.

Požurite, količine su ograničene!

Sutra izlazi novi broj Dive: Zvijezda naslovnice je Sarah Josipović koja uspješno hendla evente, festivale, PR agenciju, obitelj, klince...

Frendice sa zagrebačke špice imaju savršene outfite za svaki dan: "Kada idemo van, dogovaramo se da li će to biti casual ili sređeno'

Kratke hlače od jeansa i sandale najbolji su spoj za ove tople dane: Pogledajte kako ih dobro nosi zgodna Silvija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".