Za šaren i rascvjetan uskršnji stol pronađite inspiraciju u jednoj od ovih dekoracija

Iskoristite proljetnu sezonu do kraja te pronađite inspriaciju u cvijeću koje trenutno cvate.
Vidi originalni članak

Uskrs je posebno doba godine u kojem se obitelji i prijatelji okupljaju kako bi proslavili blagdan. Jedan od najvažnijih aspekata Uskrsa je hrana koja se dijeli za stolom, a uskršni stol prilika je za stvaranje blagdanskog ugođaja i izlaganje vaše kreativnosti. Ako u Instagram upišete #easterdecor pronaći ćete najljepše inspiracije kako urediti vaš dom ove godine, a mi vam donosimo nekoliko najboljih opcija.

Za vaš stol možete ići na zemljanu stranu te dekorirati centar stola s prirodnim materijalima, kao što je malo mahovine ili zelenog lišća koja će dodati boju vašem jelu. Zelenu boju kombinirajte uz nekoliko pisanica tamnih i neutralnih boja, a možete dodati i nekoliko figurica zečeva.

Iskoristite proljetnu sezonu do kraja te pronađite inspriaciju u cvijeću koje trenutno cvate. Za jednostavan i nježan stol, odaberite cvijetove bijele ili nježnih pastelnih nijansi, poput grančica trešnje, višnje ili jabuke...

Ako niste kreativni, ali svejedno želite dekorirati stol za Uskrs, pronađite inspiraciju u ovom rascvjetanom, ali jednostavnom stolu. Sve što vam je potrebno je nekoliko vaza te desetak cvjetova žutih narcisa. Cvijeće podijelite u vaze te vaze rasporedite duž sredine stola.

Možete se držati klasike i minimalizma pa stol urediti samo jednom dekoracijom u sredini. Ovakvo dekoriranje odlično je za sve one koji nemaju puno mjesta za ukrašavanje, a svejedno ne žele ostaviti stol prazan.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".