Za brzo pranje i uštedu energije

LG je dizajnirao perilice koja pružaju nevjerojatnu brzinu pranja, bez smanjenja performansi.
Vidi originalni članak

Ubrzani ritam modernog načina života i dugo radno vrijeme ne ostavljaju puno vremena za obavljanje kućanskih poslova pa pranje rublja često dođe na red tek u kasnim večernjim satima. 

Uz tehnologiju TurboWashTM, koja se oslanja na tvrtkin motor 6 Motion Direct Drive, modeli s ovom opcijom mogu završiti uobičajeni ciklus u samo 59 minuta uz značajnu uštedu vode i struje (energetski razred A+++-40%). Tehnologija 6 Motion Direct Drive koristi šest različitih pokreta bubnja (okretanje, njihanje, preskakanje, četkanje, kotrljanje i filtracija) koji se prilagođavaju željenim performansama i vrstama tkanina, a rezultat je manje izgužvana odjeća bez oštećenja. LG-ev tih i pouzdan motor Direct Drive, na koji je direktno pričvršćen bubanj, dolazi s 10-godišnjim jamstvom.

Tu je i funkcija True SteamTM  koja uporabom čiste vodene pare, bez ikakvih kemikalija, omekšava i osvježava odjeću u samo 20 minuta na način da smanjuje nabore i uklanja mirise. Ove LG-eve perilice nisu samo brze i učinkovite, već i pametne. Tehnologija Near Field Communication (NFC) omogućava brzo uparivanje i razmjenu podataka između perilice i pametnog telefona – primjerice za preuzimanje novih programa pranja. NFC se koristi i za značajku Smart DiagnosisTM koja služi za dijagnostiku i otklanjanje sitnih poteškoća s uređajem.

Na hrvatskom tržištu mogu se nabaviti tri perilice iz linije TurboWashTM. Model LG F14U1JBS6 kapaciteta 10 kg odlikuju elegantan dizajn, bijelo osvijetljen LED displej s kontrolama u potpunosti osjetljivim na dodir te ručka za otvaranje pametno skrivena u kromiranim crnim vratima. Ostala dva modela (F14U2TDN0 i FH4A8TDN2) imaju kapacitet 8 kg, podršku za do 1.400 okretaja u minuti i sve napredne funkcije kao i prvi model, no nemaju mogućnost korištenja snage vodene pare.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".