Youtuber na šaljiv način pokazao razlike između Amerikanaca i Hrvata u kafiću: 'Tako se naručuje kava!'

Youtuber i dizajner Joshua Čirjak našalio se s razlikama između Hrvata i Amerikanaca kad je u pitanju naručivanje kave. Hrvati su, ako je suditi prema videu, po tom pitanju mnogo jednostavniji
Vidi originalni članak

Joshua Čirjak dizajner je i Youtuber koji je dugo vremena živio u Kanadi, a prije par godina preselio se u Hrvatsku. Pravi je majstor kad su u pitanju reelsi na Instagramu, a ovih je dana jedan postao viralni hit. U šaljivom je videu s prijateljima odglumio scenu iz kafića, prikazujući razlike između Hrvata i Amerikanaca kad je u pitanju naručivanje kave. Hrvati su, ako je suditi prema videu, po tom pitanju mnogo jednostavniji. 

U videu, konobarica dolazi do gosta Amerikanca i pita ga što će popiti. Na pitanje "Govorite li engleski", konobarica mu kaže: "A reci, a'e" i zatim slijedi nardužba:

- Mogu li, molim vas, dobiti jedan mali latte od lješnjaka, s ekstra-pjenom, dvije kockice leda, kapljicom meda i malo vanilinog šećera?

- A u p**** m*******, ti i ta tvoja američka pića, odgovorila je konobarica gostu u šaljivom videu, a on ju je pitao što je rekla.

- Rekla sam da vam želim ugodan dan i da ću donijeti što ste naručili - odgovara konobarica, a zatim dolazi do domaćeg gosta koji joj na pitanje "Ti momak?" odgovara da želi veliku s toplim.

- Tako se naručuje kava - poručila je konobarica na kraju videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOSHUA CIRJAK (@joshuacirjak)

Video je postao pravi viralni hit - pogledan je gotovo pola milijuna puta, a lajkalo ga je više od 25 tisuća ljudi. Publika na Instagramu je oduševljena Joshuinim prikazom između Hrvata i Amerikanaca, a mnogi su se složili kako je jako dobro ilustrirao razlike. 

U Zari su već sad dostupne natikače koje se svake sezone rasprodaju za čas; potražili smo još sličnih modela

Studentica i nogometaš slučajno modno usklađeni: 'Uvijek se lijepo sredimo kad idemo u grad'

Zgodnoj brineti odlično pristaje spoj minice i čizama: 'Volim sportski stil, ali češće sam u elegantnom'

Radite li manikuru kod kuće? Isprobajte savjete kozmetičarke za brže sušenje laka za nokte

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".