Warmies proizvodi punjeni lavandom i prosom odlično su rješenje za hladna stopala i ruke, kao i za opuštanje

Sjemenke prosa i zrna pšenice su očišćene i isušene od vlage kako bi optimalno primile i otpustile topline, a lavanda ima svojstvo da nježno i ugodno miriši te opušta tijelo i um.
Vidi originalni članak

Warmies plišane igračke, papuče, termafori i jastučići idealni su za svoje kojima se teško ugrijati i koji vole da im je baš uvijek toplo. Punjeni su mirisnom lavandom i prosom, a mogu se grijati u mikrovalnoj pećnici ili na radijatoru. 

U igračkama, papućama i termoforima nalazi se posebno odmjerena količina obrađenih sjemenki prosa i lavande, dok jastučići sadrže posebno odmjerenu količinu obrađenih zrna pšenice i lavande.

Sjemenke prosa i zrna pšenice su očišćene i isušene od vlage kako bi optimalno primile i otpustile topline, a lavanda ima svojstvo da nježno i ugodno miriši te opušta tijelo i um. Proizvodi su prikladni svim uzrastima - zagrijani se proizvodi preporučuju koristiti pod nadzorom odraslih osoba, a treba biti oprezan prilikom davanja zagrijanih proizvoda djeci do 3. godine zbog rizika od opekline.

U ponudi termofora su dugi termofor od pliša dugačak čak od 80 cm te dječji model namijenjen svim dobnim skupinama u obliku psića.

Tu su i wellness jastučići protiv stresa - ugodna toplina zagrijanog jastučića i opuštajući miris lavande ublažavaju i opuštaju umorna i bolna ramena, vrat ili zglobove, a može se koristiti i na glavi kod upaljenih sinusa i glavobolje. 

One kojima su vječno hladne ruke, razveselit će jastučić za hladne ruke koji može grijati i do sat vremena, dok će tople plišane papuče ugrijati i opustiti hladna i bolna stopala. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".