Vuneno srce, jedan od simbola potresa u Zagrebu, svoje je mjesto našlo i na majici čijom kupnjom pomažete stradalima

Iza vunenog srca stoji Voona Design, a Teški grafiti predstavili su merch, t-shirt sa simbolom potresa u ožujku
Vidi originalni članak

Jedan od simbola potresa koji je u ožujku prošle godine pogodio Zagreb je i vuneno srce na ispucaloj zagrebačkoj fasadi. Ono je nastalo u sklopu projekta Okolo, a iza njega stoji Voona Design, odnosno dizajnerica Ivona. Srce kao simbol nade, svoje je mjesto osim na fasadi, pronašlo i na majicama koje su rezultat  novog mercha

Iza mercha stoji Instagram-profil Teški grafiti, kojeg prati gotovo 200 tisuća ljubitelja ulične umjetnosti, osobito duhovitih natpisa. Ovog su puta odlučili pomoći stradalima u Baniji, a svi zainteresirani mogu pomoći kupnjom majice s prepoznatljivim motivom vunenog srca. 

Cijena majice je 100 kuna, odnosno 13,33 eura, a kako su naveli na profilu, novac ide udruzi Glas poduzetnika koja će prikupljenim sredstvima pomoći građanima Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta da zajedno obnove stambene objekte. Dodali su da će udruga transparentno objavljivati tijek donacija, kao i račune koji će potvrditi u što su se donirana sredstva uložila. 

Ella Dvornik-Pearce u crvenom kaputu i trendi čizmama: 'Volim crvenu boju! Kad uđeš u prostoriju, ljudi te odmah primijete'
2021. bit će u znaku frizure koja pristaje mnogima, a jako je jednostavna za održavanje
Dirljiva gesta tvrtke iz Sesveta: Najmlađi iz stradalih područja dobit će medalje za hrabrost
Elegantnu i raskošnu suknju poput njezine ne bi se svi usudili nositi, no na njoj tako dobro izgleda!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".