Vogue Paris objavio fotku s Jadrana uz opis: "Sunčano popodne u Hrvatskoj zvuči idealno"

Fotografija "Catch Me If You Can" donosi prizor s bazena i skakaonice na poznatoj zadarskoj plaži Kolovare
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici Vogue Paris jučer je osvanula fotografija s Jadrana uz opis: "Sunčano popodne u Hrvatskoj zvuči idealno". Riječ je o fotografiji Camerona Hammonda, fotografa kojeg na Instagramu prati više od 300 tisuća ljudi, a potpisuje editorijale i kampanje za brendove kao što su &Other Stories, New Yorker, Triangl (inače, kampanja je snimana na Visu), O'Neill, Free People, Urban Outfiters... 

Na fotografiji imena "Catch Me If You Can", odnosno "Uhvati me ako možeš", nalazi se bazen s popularne zadarske plaže Kolovare, a na svojoj službenoj stranici, Hammond je objasnio i pozadinu fotografije:

- Mnogi me pitaju je li scena namještena. Zapravo, supruga Rachel i ja smo tad prvi put posjetili Zadar i satima smo gledali mlade na skakaonici. U jednom trenutku, Rachel je krenula plivati pa se zaustavila kako bi bolje promotrila situaciju, a ja sam je, taman u tom trenutku, uhvatio fotoaparatom. 

Inale, Cameron Hammond je u uvali Veli Dolac kraj Hvara, ponajviše u Vili Vito, snimio i kampanju za kupaće kostime benda Bikini Lovers s brazilskim modelom Lumom Grothe, a fotografije su dostupne na njegovoj službenoj web stranici

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".