Vogue izdvojio 8 najljepših hrvatskih plaža: "Ova je plaža dokaz da mediteranski raj još postoji"

FOTO: Shutterstock Vogue piše kako je Zlatni rat poznat kao i Zlatni rog te smješten zapadno od Bola. Opisuju ga kao jednu od omiljenih hrvatskih ljetnih destinacija, ne samo zbog tirkizno plavog mora, već i mnoštva vodenih sportova u ponudi. FOTO: Shutterstock - Smještena na Makarskoj rivijeri, Punta Rata dokaz je da mediteranski raj još uvijek postoji. Na stijenama i u sjeni borova lako je pronaći mirno mjesto za odmor, piše Vogue. FOTO: Instagram @shesafairy Vogue piše kako je plaža Betina spilja smjestena u stijenama - izvrsno je očuvana, a dostupna je isključivo morskim putem, primjerice kajakom. FOTO: Shutterstock - Tijekom Drugog svjetskog rata, Britanci su bili stacionirani na Visu, a danas se smatra jednim od najljepših hrvatskih otoka. Plaža Stiniva smještena je u mirnom dijelu, pristup s kopnene strane je otežan, a to plažu čini još šarmantnijim, napisali su. FOTO: Instagram @littlegreenbay - Uokvirena maslinama, na plaži možete uživati u ležaljkama, a gosti hotela mogu se poslužiti maskama za ronjenje, kao i daskama za veslanje. Jedan od najljepših kutaka na Hvaru, napisali su za malu zelenu uvalu. FOTO: Shutterstock Plažu Nugal na Makarskoj rivijeri naziva još jednom bajkovitom destinacijom. Smještena je između stijena, na sunčanoj strani Biokova, a opisuju je i kao omiljenu među nudistima. FOTO: Shutterstock - Plaža Dubovica na Hvaru popunjava sve ljetne zahtjeve. Čisto i mirno more, zaštićena od vjetra, idealna je za otkrivanje prekrasnog morskog života, piše Vogue. FOTO: Grgo Jelavic/PiXSELL - S pogledom na Dubrovnik i šljunkom, Banje su jedna od najpoznatijih plaža južne Dalmacije, zaključili su popis najljepših plaža.
Nakon što je ispromovirao zadarsku plažu Kolovare i Vis kao jedan od najboljih otoka za odmor, Vogue je napravio virtualnu turu najljepših hrvatskim plažama
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".