Vogue izdvojio 10 otoka za savršen odmor, a na popisu se našao i jedan hrvatski

Otok Vis zauzeo je treće mjesto, a francusko izdanje Voguea izdvojilo je plažu Stinivu kao jednu od najposebnijih
Vidi originalni članak

Nije rijetkost da se ljepote Hrvatske nađu na must see listama u stranim medijima, a jedna od lista na kojoj se često nađu hrvatski otoci ili plaže upravo je ona Vogueova. Ovih dana francuski je Vogue objavio popis 10 otoka za savršen odmor, a svoje mjesto među njima našao je i otok Vis. Web izdanje popularnog magazina predstavilo je deset idiličnih otoka za odmor i uživanje ovog ljeta pa se na prvom mjestu našla talijanska Ponza, na drugom Virgin Gorda koji se nalazi u sklopu Djevičanskih otoka, dok je treće mjesto zauzeo Vis. 

Vogue je za Vis rekao kako je riječ o jednom od najljepših otoka u Hrvatskoj, a izdvojili su plažu Stinivu kao jednu od najposebnijih. Dodali su da je pristup otoku moguć isključivo trajektom ili katamaranom, što osigurava miran odmor tijekom ljetne sezone. 

Osim navedenih otoka, na popisu su se našli Siargao na Filipinima, Sveti Toma i Prinsipe u središnjoj Africi, Holbox u Meksiku, Manshausen u Norveškoj, Fourni u Grčkoj, Canggu na Baliju i Lanzarote kao dio Kanarskog otočja.

Nakon što je Vogue Paris na Facebooku objavio fotografiju sa skakaonice u zadarskim Kolovarama uz opis "Sunčano popodne u Hrvatskoj zvuči idealno", ovo je još jedna odlična promocija hrvatskog turizma, osobito u trenutačnoj situaciji vezanoj za koronavirus. 

Vogue Paris objavio fotku s Jadrana uz opis: "Sunčano popodne u Hrvatskoj zvuči idealno"

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".