Vogue donosi ekskluzivne fotografije s vjenčanja Nicole Peltz i Brooklyna Beckhama s raskošnog imanja na Floridi

Prije dvije godine obznanili su da su u vezi, a ovog su vikenda razmijenili zavjete na prostranom imanju obitelji Peltz
Vidi originalni članak

Ovog vikenda na prostranom imanju obitelji Peltz u Palm Beachu vjenčali su se Nicola Peltz i Brooklyn Beckham. Razmijenili su zavjete ispred gostiju, među kojima su se našla i brojna poznata imena kao što su Venus i Serena Williams, Eva Longoria te dvije bivše "kolegice" Victorije Beckham - Spices Sporty i Scary.

Nicola i Brooklyn vjenčali su se poslije nešto više od dvije godine nakon što je svijet doznao da su u vezi, a službene fotografije s vjenčanja ekskluzivno donosi Vogue, s obzirom na to da su mobiteli na vjenčanju bili zabranjeni. Za fotografije je zaslužan fotograf German Larkin.

Mlada je nosila romantičnu Valentino couture haljinu sa "šlepom", a u izboru vjenčanice pomogla joj je stilistica Leslie Fremar. Ovo vjenčanje nazivaju jednim od najraskošnijih i najbogatijih vjenčanja godine, a vjenčanica je sadržala i neke osobne detalje. Tako je mladenkina mama haljini dodala "zlo oko" kao talisman, s porukom koju je Valentino tim ušio na vjenčanicu plavim koncem, piše Vogue

Uzvanici na vjenčanju, uključujući i cijelu obitelj Beckhamovih, na Floridu su došli na cijeli slavljenički vikend, a organizaciju vjenčanja vodila je organizatorica Michelle Rago. Mnoge su uzvanice nosile dizajn Victorije Beckham, pa je i ona sama zablistala u couture slip haljini. Dizajnerica je odjenula i svoju dugogodišnju prijateljicu Evu Longoriju u usku crnu haljinu iz kolekcije za proljeće/ljeto 2022., kao i manekenku Miju Regan, pratnju Romea Beckhama na vjenčanju. 

Nicolu je dopratio otac, uz live izvedbu pjesme "Songbird" i pratnju gudačkog orkestra, piše Vogue. Među djeverušama je bila i njezina novopečena šogorica, Harper Beckham, a djeveruše su nosile haljine dizajnera Joela Diaza. Mladoženja je na reveru nosio dijamanti ukras dizajnerice Anite Ko, inače dar svekrve, Nicoline majke.

- Dijamantni je lanac u petak nosio kao dodatak novčaniku, a u subotu kao detalj na sakou - rekla je Ko, koja je bila i gošća na ceremoniji. Među uzvanicima bili su i slavni kuhar Gordon Ramsay s obitelji, zatim Marc Anthony koji je na kraju večeri preuzeo DJ pult, glumice Rashida Jones i Kiernan Shipka, zatim filmaši Michael Bay i M. Night Shyamalan, kao i Natalia Bryant, kći pokojne košarkaške legende Kobea Bryanta. 

Svjesni događaja koji se odvijaju na drugom kraju svijeta za vrijeme njihova vjenčanja, Brooklyn i Nicola udružili su se s humanitarnom agencijom Care i pozvali goste da doniraju za pomoć ženama i djevojkama, obiteljima i starijim osobama u Ukrajini. Upravo su Nicolini roditelji bili jedni od onih koji su za tu svrhu dali značajne donacije. 

 

Dugo nismo vidjeli ovako cool hlače na zagrebačkoj špici: Prepišite modne ideje ljepotice super stila

Jacquemus je popularizirao haljine s prorezima: Evo najboljih modela po pristupačnijim cijenama

Stavite par kapi i miris će vas pratiti cijeli dan: Za ove parfeme kažu da su najdugotrajniji na koži

Koliko često se šišate? Frizeri kažu da postoji dobar razlog zašto treba redovito šišati vrhove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".