Vježbajte poput top modela

Pilates je cijeli sustav vježbi koje znatno doprinose vašem zdravlju...
Vidi originalni članak

S početkom godine skloni smo donositi neke odluke, jedna od njih je gotovo uvijek - jest ću zdravije i počinjem vježbati! Kad je o prehrani riječ i sami znate što vam je činiti, ali kad govorimo o fizičkoj aktivnosti, možda vam možemo reći i koju mudru. Vrapci na grani znaju da bi bilo dobro da koristite stepenice umjesto dizala ili prošećete do posla umjesto da sjedate u automobil. Isto tako savršeno nam je jasno da to u današnjem tempu života često nije moguće, a da vas utješimo ili pak razočaramo, takve promjene jesu pohvalne, ali značajnije rezultate neće donijeti. Ako vam se od teretane, znoja i loše histerične glazbe koja nerijetko svira u teretanama, diže kosa na glavi, savjetujemo vam da upišete pilates.

Riječ je o cijelom sustavu stabilizacijskih vježbi i vježbi snage koje se baziraju na učvršćivanju trupa i leđnih mišića koje zapravo "nose" vaše tijelo. Pilates je idealan spoj fizičke i mentalne aktivnosti, opušta um i razbuđuje mišiće. Ideano ga je prakticirati ujutro, a ako vam se to čini nerelano jer smatrate da ćete nakon toga biti "mrtvi" i nećete imati snage za dnevne obaveze, val energije mogao bi vas ugodno iznenaditi. Osim toga, pilates djeluje na dublje slojeve mišića, pa su rezultati dugoročni, a najbolje od svega je da vam nakon takvog treninga nije potreban cijeli beauty ritual poput pranja kose, već možete samo nastaviti uživati u danu koji će vam nakon sat vremena na prostirci biti ljepši, lakši i nasmijaniji. Garantiramo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".