Vjenčanje u doba korone: Vjenčali se na stubištu zgrade putem Zooma, uzvanici plesali na ulici

Bivša urednica američkog Teen Voguea podijelila je priču o svojem vjenčanju u doba korone
Vidi originalni članak

Diljem svijeta mnoga su vjenčanja otkazana zbog koronavirusa, no bivša urednica magazina Teen Vogue i autorica bestsellera New York Timesa More Than Enough, Elaine Welteroth, vodila se natpisom kojeg je vidjela na društvenim mrežama "Ljubav ne može biti otkazana" i sa suprugom, glazbenikom Jonathanom Singletaryjem, odlučila da će vjenčanje ipak održati na željeni datum.

10. svibnja za njih ima veliku simboliku pa ga se nisu htjeli samo tako odreći, već su se prilagodili novonastalim mjerama, rekla je Elaine za američki Vogue. Odlučili su se vjenčati u stubištu zgrade u kojoj žive - uzvanici s adresom u New Yorku prisustvovali su zabavi prateći ceremoniju iz ulice, dok je ostatak vjenčanju prisustvovao putem aplikacije Zoom, a tako ih je i vjenčao svećenik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elaine Welteroth (@elainewelteroth) on

I za uzvanike i za mladence vrijedio je isti dress code - bijelo, a kad je riječ o Elainenoj vjenčanici, nije željela kupovati novu, već je odjenula bijelu haljinu koju je već imala u ormaru. Elainena majka, koja živi u Sjevernoj Kaliforniji, gdje su Elaine i Jonathan i odrasli, poslala joj je haljinu poštom, a za cipele je bila zadužena njezina najbolja prijateljica. Naime, Aurora James vlasnica je brenda Borther Vellies pa joj je dizajnirala cipele za ovu specijalnu prigodu. Make up i frizuru "potpisuje" sama Elaine, a outfitu je dodala i "nešto staro" pa je frizuru krasio stari veo njezine mame. 

Za glazbu je bila zadužena DJ-ica Adeline Bolden pa su gosti uživali plešući na ulici i pritom poštivali razmak od 2 metra, a još će se dugo pričati o tome kako je stubište spektakularno izgledalo. Uredila ga je poznata njujorška cvjećarnica Lewis Miller Design i sve ostavila bez teksta. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".