Velik uspjeh Lidl Zagreb Trail utrke

FOTO: PR / Lidl FOTO: PR / Lidl FOTO: PR / Lidl FOTO: PR / Lidl FOTO: PR / Lidl FOTO: PR / Lidl FOTO: PR / Lidl FOTO: PR / Lidl FOTO: PR / Lidl
Urbana avantura Lidl Zagreb Trail oduševila brojne trkače i posjetitelje - čak 650 natjecatelja sudjelovalo u 4 kategorije utrke.
Vidi originalni članak

Ljubitelji urbanih avantura prošle su subote došli na svoje! Na zagrebačkom Tuškancu održana je utrka Lidl Zagreb Trail, koja je i ove godine privukla brojne sudionike i posjetitelje željne pustolovine i zdravog načina života. Poznat po zalaganju za zdrav život i sportske aktivnosti, Lidl Hrvatska ponosno je podržao ovu manifestaciju već drugu godinu, a ove godine i kao glavni sponzor.   

Posljednjih godina, treking liga postala je prepoznatljivi brend koji godišnje privlači više od 9000 ljudi. Ne čudi stoga popularnost Lidl Zagreb Traila, utrke koja drugu godinu u Hrvatskoj privlači sve više ljudi. Ove godine 650 sudionika natjecalo se u 4 kategorije – Ultra, Challenger, Light, Friends, Family and Dogs, a za utrku se prijavilo čak 760 ljudi. Najkraća kategorija, od nešto manje od 7 km, okupila je rekreativce i mališane, dok je najdulja kategorija Ultra od gotovo 46 km bila pravi izazov i za one najizdržljivije trkače.  

Posjetitelji su imali priliku opustiti se uz DJ-a te se okrijepiti zdravim lunch paketima u Lidlovom sportskom kutku gdje su mogli razgledati ponudu sportske odjeće i obuće Lidlovog brenda Crivit. Također, glavni sponzor utrke – Lidl Hrvatska, za sve je pobjednike, njih 18, pripremio vrijedne Crivit poklon pakete.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".