Večeras pogledajte podcast s Kristijanom Sindikom, maratoncem čiji je cilj i maraton na Antarktici

U 18 sati pogledajte Večernjakov podcast u kojem gostuje maratonac i bivši onkološki bolesnik Kristijan Sindik
Vidi originalni članak

Večeras u 18 sati u Večernjakovom podcastu gostuje Kristijan Sindik, maratonac koji je početkom veljače istrčao sedam maratona u sedam dana. Njegove su utrke imale plemenit cilj jer je trčao za Odjel dječje onkologije KBC-a Split. Kristijan je i sam bivši onkološki bolesnik, a nakon utrke postao je inspiracija mnogim klincima, o čemu je i govorio u podcastu Večernjeg lista.

Kao neostvarenu trkačku želju navodi trčanje sedam maratona na sedam kontinenata, no Kristijan je na putu i da to ostvari. Kao najveći izazov izdvaja Antarktiku, zbog cjelokupne logistike, no kako najavljuje, blizu je realizacije. S Kristijanom smo u podcastu popričali o njegovim počecima, s obzirom na to da su mu se prijatelji s futsala, kada im je najavio da se priprema za maraton, podsmjehivali. Ipak, mnoge je potaknuo na trčanje, što ističe kao jedan od najvećih uspjeha.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kristijan kaže da je najteži dio maratona zagrijavanje prvih pet kilometara, dok je u počecima priča bila nešto drugačija pa mu je najteže bilo poslije 32. kilometra, kada počne vladati, kako sam kaže, ogromna kriza. 

Kristijan se u novom podcastu osvrnuo i na borbu s rakom:

- Prije nego što sam ga pobijedio, osjećao sam da mogu, ali naravno da je osjećaj potpunog olakšanja i da idemo dalje, da je to bio samo jedan ožiljak.

Što nam je još ispričao o maratonskim planovima, trčanju desetak dana nakon kemoterapije i najzanimljivijim rutama, pogledajte večeras u 18 sati na Facebooku i YouTubeu Večernjeg lista.

Franka nosi jednu od najcool jakni koje smo vidjeli na zagrebačkoj špici: 'Ne postoji nešto što ne bih odjenula'
Prekrasna studentica i model u najpopularnijim trapericama koje ovog proljeća možete odabrati
Vraća li se "trajna"? Ako je suditi prema celebrity damama i fotkama na društvenim mrežama, definitivno!
Jadranka Sloković u još jednom izvrsnom izdanju: Sako poput njezinog savršen je odabir za proljeće pred nama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".