Večera s umjetnikom

Ove subote kuća za ljude i umjetnost Lauba nastavlja s jelovnicima poznatih umjetnika te predstavlja Fridu Khalo i “día de los manteles largos”.
Vidi originalni članak

Tih 1930-ih godina umjetnici Diego Rivera i Frida Khalo često su u svom mekičkom domu bili domaćini svečanih večera koje je Frida nazivala 'dani dugih stoljnjaka'. Meksička je hrana poznata po raznolikim okusima, intenzitetu, te bogatstvu začina, a zahvaljujući raznolikosti namirnica i bogatstvu boja meksička je kuhinja jedna od najpopularnijih kuhinja svijeta. Što krije tajni jelovnik od tri slijeda, slavne i nikad zaboravljene meksičke umjetnice, doznajte već večeras u Lauba Bistrou!

Uz meksičku hranu i neizbježnu teqilu, za potpuni doživljaj pripremili su i idealnu zvučnu kulisu uz bend koji će izvoditi lationoameričke pjesme!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".