Već su nekoliko sezona pravi hit, a ove hlače bit će popularne i ovog proljeća

Idealne su za žene koje žele naglasiti svoj struk i naglasiti svoje obline. Osim toga, one izdužuju figuru i čine da noge izgledaju duže.
Vidi originalni članak

Moda je uvijek u pokretu i neke odjevne predmete uvijek će pratiti trendovi koji dolaze i odlaze. Jedan od predmeta koji je uvijek u centru pažnje su hlače. Ovog proljeća, jedan trend dominira - hlače širokih nogavica i visokog struka.

Hlače s visokim strukom su se vratile u modu prije nekoliko godina i od tada su postale omiljeni komad odjeće za mnoge žene. Ovog proljeća, one su opet u središtu pažnje i izgleda da su ovdje da ostanu. One često imaju šire nogavice koje padaju ravno, što ih čini vrlo udobnim za nošenje, kako piše Who What Wear.

Mogu se kombinirati s različitim stilovima odjeće, pa se mogu nositi na posao, u šetnju gradom ili za večernji izlazak. Dizajneri su se poigrali s različitim tkaninama i uzorcima kako bi ove hlače prilagodili svim ukusima. Ove sezone, popularne su hlače s cvjetnim uzorkom, a tu su i one u pastelnim bojama koje će osvježiti vaš ormar. Za one hrabrije, tu su hlače sa zmijskim uzorkom ili one s prugama.

No, one nisu samo modni hit, već su i vrlo praktične. Idealne su za žene koje žele naglasiti svoj struk i naglasiti svoje obline. Osim toga, one izdužuju figuru i čine da noge izgledaju duže.

Ako želite biti u trendu ove sezone, nabavite svoj par hlača s visokim strukom i širokim nogavicama. Ovaj jednostavan komad odjeće može učiniti vašu kombinaciju izuzetno modernom i elegantnom. Bez obzira na to kojeg je tipa vaše tijelo, sigurno ćete pronaći model koji vam odgovara.

Proljeće u znaku pletiva: Evo kakvi komadi će biti popularni ove godine!

FOTO: Mango Pleteni cardigan FOTO: Mango Pletena kratka majica FOTO: Mango Pletena kratka vesta FOTO: Mango Pletena vesta FOTO: Mango Pletena majica dugih rukava FOTO: Mango Pletena haljina FOTO: Mango Kratka pletena haljina FOTO: Mango Duga pletena haljina FOTO: Mango Pletena vesta FOTO: Mango Pleteni džemper

Imaju li parfemi rok trajanja? Evo kako znati da je mirisu došao kraj, prema savjetima stručnjaka
Magnetske trepavice - alternativa tradicionalnim trepavicama ili precijenjeni kozmetički trend? Domaća vizažistica dala svoje mišljenje
Što kažete na hlače poput njezinih? Nisu za svakog, no ona stvarno zna kako ih dobro isfurati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".