Vanessa Hudgens na Oskarima otkrila da je trudna noseći Vera Wang haljinu koja je istaknula njezin trbuščić

Očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Coleom Tuckerom za kojeg se udala prošlog prosinca.
Vidi originalni članak

Vanessa Hudgens objavila je svoju trudnoću na galmurozan način. Naime, poznata glumica pokazala je svoj trudnički trbuščić na crvenom tepihu 96. dodjele Oscara koja se održača sinoć u Dolby Theatreu u Los Angelesu. Page Six potvrdio je da očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Coleom Tuckerom za kojeg se udala prošlog prosinca.

Hudgens je nosila crnu haljinu dugih rukava, koju je po mjeri izradila Vera Wang Haute, s lažnom dolčevitom, pripijenom siluetom i lepršavim šlepom. Uparila je izgled s nizom Chopardovog nakita optočenog dijamantima, uključujući ogrlicu, prstenje i naušnice.

Hudgens i njezin stilist Jason Bolden također su blisko surađivali s timom Vere Wang na njezinoj vjenčanici, pa ima smisla da se obratila dizajnerici za svoj poseban trenutak otkrivanja trudnoće na crvenom tepihu.

Tucker i Hudgens prvi put su se povezali 2020., zaručili su se u veljači 2023., a vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji na plaži u Meksiku kasnije te godine.

Glamura i blještavila nije nedostajalo: Evo tko su najbolje odjeveni na 96. dodjeli Oskara
Osmijeh i outfit koji bi razveselili i najtmurniji dan: Cool hlače i zanimljiva torba posebno će vas oduševiti
Ako volite boje i upečatljive komade, uživat ćete u njihovim kombinacijama: 'Ovo je naša korporativna odjeća'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".