Uživajte u Diva Summer Festivalu i vrijednim nagradama!

FOTO: PR. FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: PR. FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL FOTO: PR.
Diva Summer Festival u Arena Centru za ljubiteljice mode, ljepote i glazbe. Od ponedjeljka 18. do petka 22. srpnja od 18 do 21 sat posjetiteljice Arena Centra mogu uživati i uljepšati se u atraktivnom Max Factor beauty korneru.
Vidi originalni članak

Poznati Max Factor vizažisti pobrinut će se da svaka posjetiteljica iz kornera izađe sa savršenim make upom, a usto će dobiti i savjete o tome kako odabrati idealnu šminku za ljetne dane. Posjetiteljice kornera imaju prilike osvojiti i novi smartphone Sony Xperia M5. Više informacija potražite kod Diva hostese u Max Factor korneru.

Diva Summer Festival nudi i bogate glazbene večeri, odnosno koncerte koji se održavaju na vanjskom trgu Dalmacija, ispred Arena Centra, svakodnevno od 19 do 21 sat. Dodatni užitak stiže i iz Lorca bara, koji tijekom trajanja koncerta posjetiteljima nudi popust od 50 posto na  ljetne koktele!

Za trajanja festivala ljubiteljice šopinga mogu se besplatno koristiti i uslugama osobne modne stilistice. Svojim znanjem i stručnim savjetima bit će im na raspolaganju tijekom kupnje i pomoći u odabiru savršenih modnih kombinacija. Želite li u kupovati poput zvijezde, dovoljno je prijaviti se za šoping sa stilistom na e-mail diva@vecernji.net do 22.srpnja.

A ne propustite ni ljetni šoping u Arena Centru koji prati velika nagradna igra, a sudjelovati možete do 24.srpnja. Za samo 200 kuna potrošenih u šoping-centru možete osvojiti nagradu od 10.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Više o nagradnoj igri i Diva Summer Festivalu  potražite na www.vecernji.hr/divafest.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".