Uz ove ćete naslove vikend poželjeti provesti u udobnosti vlastitog doma

EON TV, vodeća televizijska platforma u jugoistočnoj Europi, približava se globalno sve popularnijem streaming konceptu i donosi najbolje iskustvo gledanja najpopularnijih filmova, serija i dokumentaraca
Vidi originalni članak

Još naprednije funkcionalnosti i nikad bogatiji izbor filmova, serija i dokumentaraca na EON TV-u možete isprobati već ovog vikenda. Vodeća televizijska platforma koju donosi Telemach, nedavno je predstavila još bogatiji sadržaj u Video klubu te novo, intuitivno sučelje koje uključuje i preporuke naslova ovisno o vrsti sadržaja koji najčešće pratite. U nastavku donosimo neke od najboljih naslova koje možete pronaći u EON Video klubu.

Ljubiteljima akcije, ali i sporta, posebno će biti zanimljiv „Gran Turismo“, koji je stigao u HBO OD katalog unutar Video kluba. Ova uzbudljiva akcijska biografska drama donosi istinitu priču o Jannu Mardenboroughu, britanskom gejmeru iz radničke klase, kojem su vještine na trkaćem simulatoru Gran Turismo karijeru unaprijedile do razine profesionalnog vozača utrka. Glavnu ulogu tumači talentirani Archie Madekwe, dok se u filmu pojavljuju i druga poznata glumačka imena, poput Davida Harboura i Orlanda Blooma.

U ekskluzivne naslove ubraja se i kriminalistički triler „Glavni vrtlar“, koji prati priču o vrtlaru čiji naizgled miran život remeti neočekivani zahtjev njegove bogate poslodavke. Kako bi zaštitio ono što mu je važno, glavni lik kojeg tumači Joel Edgerton mora se suočit s mračnom, nasilnom prošlošću.

Bez obzira na godine, Spider-Man je mnogima omiljeni super heroj pa se ovog vikenda možete vratiti u djetinjstvo te pogledati animirani film „Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svijet“. Jedan od najpopularnijih i komercijalno najuspješnijih super junaka svih vremena, punog imena Miles Gonzalo Morales, u ovom nastavku putuje kroz Multiverzum, suočava se s drugim Spider-herojima te mora shvatiti što znači biti heroj, kako bi spasio ljude koje voli.

Za one koji vole binganje izdvajamo kultnu humorističnu seriju – „Bez oduševljenja, molim“, čiji je glavni glumac Larry David ujedno scenarist i izvršni producent ove nagrađivane serije. S obzirom na to da je David priznati i dobro poznati komičar, glumac i producent, svojoj je seriji ciljano dao i neobično ime. „Bez oduševljenja, molim“ u dvadesetak godina prikazivanja ostavila je trag i u svakodnevici gledatelja diljem svijeta koji su počeli koristiti termin Larry David moment koji označava nenamjerno stvorenu neugodnu društvenu situaciju. Dvanaesta, ujedno i posljednja, sezona je svjetsku premijeru doživjela u veljači a dostupna je, kao i sve prethodne sezone, u EON Video klubu.

Šećer smo ostavili za kraj. Film „Wonka“ iz prošle godine oduševit će sve, bez obzira na godine. Glavnu ulogu igra zgodni Timothée Chalamet koji želi ostvariti svoj nedosanjani san – otvoriti vlastitu tvornicu čokolade. Naravno, taj put nije bio jednostavan pa se u njega umiješao i čokoladni kartel. Iako na prvu djeluje kao dječji, film ne poznaje dobne granice.

Ako i dalje budete raspoloženi za nešto slatko, svakako pogledajte i "Charlie i tvornica čokolade". Naslovnu ulogu u ovom filmu je odigrao Johnny Depp za što je zaslužio i nominaciju za Zlatni globus u kategoriji Glavnog glumca u komediji i/ili mjuziklu.

Svi su ovi naslovi dio HBO OD kataloga koji je dostupan za EON TV Premium kao i EON TRIO Premium korisnike, a od sada se još lakše mogu pronaći uz moderan i intuitivni prikaz sučelja koje nudi personalizirane preporuke i liste za svako raspoloženje. Također, uvedena je i opcija „Skip intro“, koja omogućuje preskakanje uvoda, a sadržaj Video kluba može se započeti gledati na jednom, a nastaviti na drugom uređaju. Korisnici EON Video kluba, koji je sa svojih više od 25.000 naslova ujedno i najveća video platforma na ovim prostorima, odsad mogu i preuzeti sadržaj na svoj mobitel ili tablet te ga gledati offline.

Telemach Hrvatska od ove je veljače i trajno obogatio ponudu, dodavši više sadržaja u EON TRIO Full i EON TV Full pakete, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere Plus i Pickbox NOW u EON Video klub. Dodatno, Telemach je za prvih 3000 korisnika EON TRIO Full paketa omogućio HBO besplatno 30 dana, dok pretplatnici EON TRIO Premium imaju opciju dodavanja još jednog EON Smart Boxa besplatno u trajanju od 24 mjeseca, poboljšavajući besprijekorno iskustvo gledanja na više ekrana u svom domu.

 

Zgodna Andriana nosi hit komad proljetne sezone: 'Odabrala sam casual outfit za trčanje do ureda'
Frizura savršena za sve koji žele promjenu i skratiti kosu, a opet ne napraviti drastičan rez
Kako se stil Sanje Musić Milanović mijenjao tijekom godina i zašto je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".