Uz najveće modne zvijezde: ELLE je proslavio 20. rođendan na najglamuroznijem modnom događanju u Hrvatskoj

U raskošnom izdanju i s najvećim zvijezdama domaće modne scene održan je sinoć Elle Style Awards u znaku broja 20 i uz svečanu dodjelu najprestižnije hrvatske nagrade za stil u Domu HDLU – Meštrovićevu paviljonu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Bojana Gregorić Vejzović, Ida Prester, Đurđa Tedeschi, Ella Dvornik-Pearce, Nikolina Ristović, Nina Mia Čikeš, Kristina Krepela, Lucija Šerbedžija, Judita Franković Brdar, Barbara Kolar, Nenad Korkut i druge zvijezde zablistale su na najvećem modnom događanju u Hrvatskoj - ELLE STYLE AWARDS - održanom sinoć u ekskluzivnom galerijskom prostoru Doma HDLU – Meštrovićevu paviljonu u Zagrebu.

Uz dodjelu godišnjih nagrada najvećim domaćim ostvarenjima na području dizajna, mode, stila i umjetnosti, magazin Elle proslavio je i veliki jubilej – 20 godina izlaženja u Hrvatskoj! Svečana večer bila je u znaku svojevrsne Elleove modne retrospektive jer su ovogodišnjim laureatima priznanja uručila poznata lica s Elleovih domaćih naslovnica – glumice Bojana Gregorić Vejzović, Lucija Šerbedžija i Judita Franković Brdar te model Nevena Dujmović Prizmić, ujedno i prošlogodišnja Elleova pobjednica u kategoriji modela godine.

„Radosni smo što smo u ova dva desetljeća uspjeli oko Ellea i Elle Style Awardsa okupiti najzanimljivije kreativce, od dizajnera i modela, novinara, fotografa, glumačkih i pjevačkih legendi i diva, celebrity prezentera, influencera i fashionistica te pritom bili i ostali najvažnija i najutjecajnija domaća nagrada za stil“, poručili su iz redakcije magazina Elle.

U jubilarnom rođendanskom ruhu magazin Elle dodijelio je 12 prestižnih nagrada za velikih 20 godina. Prepoznatljive statue otišle su u ruke najboljim dizajnerima i modelima, zvijezdama i autorima modnih editorijala te društvenih mreža. Uz nagradu s aktivističkim predznakom #elleactive, posebno mjesto zauzima i ona za životno djelo uručena doajenki hrvatske fotografije.

1. ELLE STYLE AWARDS – ŽIVOTNO DJELO: SLAVKA PAVIĆ

2. ELLE STYLE AWARDS – NAJBOLJI MODNI DIZAJN: LANA PULJIĆ (LOKOMOTIVA)

3. ELLE STYLE AWARDS – NAJBOLJI DIZAJN ACCESSOIRESA: IVA VILJEVAC

4. ELLE STYLE AWARDS – MODEL GODINE: PAVLA PREDOVIĆ (TALIA MODEL)

5. ELLE STYLE AWARDS – IKONA STILA: IDA PRESTER

6. ELLE STYLE AWARDS – NAJBOLJI MODNI FOTOGRAF: FILIP KOLUDROVIĆ

7. ELLE STYLE AWARDS – ELLE ACTIVE: MAJA MAMULA & ŽENSKA SOBA

8. ELLE STYLE AWARDS – INFLUENCER GODINE: ELENA DIZDAR

9. ELLE STYLE AWARDS – NOVO LICE: EVITA MANDIĆ (RELATUM MODEL MANAGEMENT)

10. ELLE STYLE AWARDS – ODRŽIVOST U MODI: KRISTINA BURJA (KRIE DESIGN)

11. ELLE STYLE AWARDS THE BEST OF THE BEST 2002-2022 ZVIJEZDA NASLOVNICE: JUDITA FRANKOVIĆ BRDAR

12. ELLE STYLE AWARDS – DOPRINOS HRVATSKOJ MODI: LOREDANA BAHORIĆ

U znaku black carpeta s predznakom Ellea i u stylish ruhu, nekoliko stotina VIP gostiju, javnih ličnosti, prijatelja magazina Elle i poslovnih partnera uživalo je u druženju nakon svečane dodjele nagrada, predvođenom glazbenim taktovima by Weekingz. Magazin + Elle zahvaljuje svima što su dolaskom uveličali 11. izdanje Elle Style Awardsa!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".