Uskrs kao inspiracija

Blagdani su uvijek sjajan povod za posebno uređenje doma...
Vidi originalni članak

Konačno smo dočekali Uskrs! Nekako nam se uvijek čini kako je od sada sve lakše, dani su duži i topliji, sunce nas redovito grije, konačno možemo odjenuti sve one haljinice koje smo još na zimu "ulovili" na sniženjima, a ni ljeto više ne zvuči tako daleko. No, polako, prije no što se bacite na veliko proljetno čišćenje, Uskrs, baš kao i svi veliki blagdani, odličan je povod da na originalan način dekorirate svoj stan.

Uz Uskrs uvijek nekako vežemo zeca i jaja, no tu je i proljetno cvijeće,... Izbora je toliko mnogo, na vama je što će vas inspirirati... Donosimo nekoliko prijedloga koji su nas oduševili i da -  Sretan vam Uskrs!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".