Urnebesna ilustracija s kojom ćete se poistovjetiti: Ovako izgledaju videpozivi u izolaciji

Ilustratorica Tisja Kljaković Braić još jedanput je crtežom savršeno opisala situaciju u kojoj se nalazimo
Vidi originalni članak

U vrijeme izolacije, videopoziv jedan je od najčešćih i najpraktičnijih načina komunikacija, bez obzira na to radi li se o poslovnim ili privatnim situacijama. No, mnogima su videopozivi i potpuno novi način komunikacije koji sa sobom donosi i brojne komične situacije, a to je odlično dočarala ilustratorica Tisja Kljaković Braić.

Splitska ilustratorica prava je majstorica u dočaravanju različitih životnih situacija, a osobito nas je nasmijala s humorističnim situacijama vezanim za pandemiju koronavirusa i ostanak doma. Ovog se puta osvrnula upravo na komunikaciju videopozivima, a ilustracija je dočekana s mnogo pozitivnih reakcija.

Mnogi su se poistovjetili s ilustracijom pa su se ispod fotografije našli komentari poput:

Ono kad te starci nazovu preko Skypea dok živiš u inozemstvu, pa vidiš njegovo lijevo oko, po jedno uho stisnuto zajedno i njeno desno oko. Pa im kažeš: možete se malo odmaknut da vas oboje vidim, a stari koji ne čuje dobro (otkad ja znam za sebe) okrene uho na kameru da te bolje čuje. U 3 godine inozemstva nisu ufatili, pa di će sad za korone?!

U komentarima se našlo i mnogo riječi zahvale kojima kažu kako su im Tisjine ilustracije pravo osvježenje jer ih opuste i nasmiju, a i ova je postala pravi hit: ima više od 9 tisuća lajkova, a podijeljena je više od 580 puta.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".