Kako srediti radni prostor u vlastitom domu?

Ako vaš posao zahtjeva rad od doma, uredite adekvatan kutak...
Vidi originalni članak

"Kreativan nered" izraz je koji smo čuli toliko puta. U mašti on izgleda tako da smo usred kreativnog procesa rada okruženi gomilom zanimljivih knjiga, časopisa, mirisnih svijeća, svježeg voća i zelenog čaja, u stvarnosti to izgleda tako da ležimo u krevetu ili na kauču u položaju u kojem naša kralježnica vrišti, s laptopm u krilu, kavom odmah do, u nadi da se neće proliti, pokušavamo paralelno doručkovati, a sve ono što nam zaista treba za kreativno stvaralaštvo nije uz nas (hvala bože na googleu) pa se neprestano dižemo opet i opet, zaboravljajući što nam sve treba opet i opet.

Zato, koliko god malen ili velik vaš stan bio, pokušajte jednu prostoriju ili makar kutak, pretvoriti u radni prostor. Radni stol vam je nužan. Nastojte da uvijek bude čist i uredan, da su vam stvari organizirane i da sve on što vam može zatrebati bude pri ruci. Osim toga, pokušajte organizirati dovoljno prirodnog svjetla, a doručkujte u kuhinji ili u krevetu (nećemo nikome reći). Tastature zbilja nisu najsretniji podlošci. Provjereno.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".