Urbane gradske trendove od sada diktira Buzz Crew

FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew FOTO: PR/Buzz Crew
Svaki pripadnik Buzz Crew ekipe poseban je na svoj način, a urbani gradski ritam dio je njihova identiteta!
Vidi originalni članak

Buzz Sneaker Station, mjesto koje svim ljubiteljima tenisica predstavlja limitirane modele najpoznatijih brandova, dobio je svoj Buzz Crew. Ekipa mladih kreativaca koje na svakom koraku prati pozitivna energija, od sada će sve ljubitelje tenisica upoznati s urbanom pričom koju će proživjeti i ispričati noseći svoje omiljene adidas, Nike i New Balance tenisice. Vrijeme je da ih upoznate.

Filip Eterović, Phillipe, strastveni je zaljubljenik u glazbu, zdravu prehranu, smoothieje i urbanu kulturu. Jedan je od osnivača CFSN-a te organizator brojnih glazbenih festival, a pokrenuo je i svoj smoothie bar i brand pod imenom Smootch. Prati ga na Facebooku, Instagramu i Soundcloudu. 

Tara Turković je dizajnerica, stilistica, kostimografkinja i na kraju svega - velika ljubiteljica životinja. U modnom je svijetu od svoje 10. godine. Njoj boje nisu samo inspiracija, već posebna vrsta emocije koja svakodnevno dobiva novi intenzitet. Sve novosti prati na njezinom Facebook profilu i Instagramu.

Ako ga do sada niste upoznali, sigurni smo da ste u gradu već upoznali njegov rad jer on parkovima, zidovima i gradskim pumpama daje nov izgled. On je Boris Bare, dio Pimp My Pump ekipe kojemu su street art i kreativnost drugo ime, a njegov ‘’as u rukavu’’ je sprej za grafite. Pimp My Pump prati i na Facebooku.

Svojim mnogobrojnim tetovažama te upečatljivim stilom, Marko Šimunović plijeni mnogobrojne poglede, a najlašće ćete ga pronaći zavirite li na adresu njegovog posebno uređenog barber shopa ‘Polyboy’ gdje uživa i živi svoj posao te svojim rukama kosu pretvara u pravo umjetničko djelo. Prati ga na Facebooku.

Suzana Suz je plesna aktivistica i soulful čagerica te osnivačica plesne škole School of Street Styles – SOSS. Plesom je spremna obići cijeli svijet, a okušala se i u pletenju originalnih pletenica koje krase kosu brojnih urbanih zagrebačkih djevojaka. Sve njezine kreativne ideje prati na Facebooku i Instagramu.

Kristijan Mihalić, umjetničkog imena Don Kiki, profesionalni je plesač i plesni pedagog. Ovaj osebujan mladić već 11 godina živi svoj ‘’brake’’ život što ga je dovelo do brojnih državnih i regionalnih natjecanja. Oličenje je zdravog života, uvijek spreman za akciju i izvođenje ludih plesnih pokreta koje možeš pogledati na Facebooku, Instagramu i Snapchatu.

Svatko od njih donosi svoju priču od kojih je svaka na svoj način originalna. Sve novosti iz svijeta tenisica predstavit će kroz svoj urbani pogled na svijet, a njihov street style odlično će se uklopiti među Buzz redove. Limitirane kolekcije i novi modeli tenisica od sada će dobiti novi pogled na svijet jer oni su ti koji će diktirati nadolazeće urbane modne trendove.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".