Upoznajte Irene Kim, novu IT djevojku

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Ukoliko još niste čuli za novu ljubimicu svijeta mode i ljepote, dopustite da vam predstavimo Irene Kim, IT model poznat po kosi u bojama duge za kojim su poludjeli svi, od Amerike do Azije.
Vidi originalni članak

„IT  djevojka“ i „nova Alexa Chung“, laskavi su nazivi koji prate Irene Kim, televizijsko lice i model iz Koreje koji osvaja ne samo azijsku modnu scenu, nego i onu američku. Rođena u Seattle-u u SAD-u, u Seul se preselila kao osnovnoškolka gdje je pohađala internacionalnu školu, a u Ameriku se vratila kako bi studirala dizajn u New Yorku, da bi nakon studija ponovno otišla u Koreju. Karijera ove 27-godišnjakinje u uzlaznoj je putanji, a osim lijepog lica koje je krasilo svjetske modne magazine poput Vogue Korea, Elle Korea i kampanje poznatih brandova i dizajnera, Irene Kim ima upečatljivu osobnost koju su prepoznale i kuće Calvin Klein, te Estee Lauder koji su je angažirali kao „influencera“ njihovog branda. Ni 630 tisuća followera na Instagram profilu Ireneisgood nije ništa manje oduševljeno ovom IT djevojkom koju na raznim događanjima ispraćaju ovacijama. Slobodno ju možemo nazvati i trendsetericom jer je u Koreji postavila trend bojanja kose u pastelnim bojama koja je postala njezin zaštitni znak, te tako zaradila još jedan naiziv – „lijepi jednorog“.

Svoju pomalo buntovnu narav prvo je pokazala kada je kosu sama obojala u ombre koji dotad još nije bio u trendu u Koreji, zatim u modru boju, da bi na kraju završila na šarenim pramenovima, i to sve bez dopuštenja svoje modne agencije. Ipak, kako smo već ranije spomenuli, osobnost Irene Kim sve osvaja, pa je sada ni u agenciji ne mogu više zamisliti bez šarene kose čiju boju mijenja svakih nekoliko tjedana, ovisno o raspoloženju. Nedavno je i skratila dugu kosu na bob, a reakcije su, naravno, i više nego odlične. Laskave titule definitivno ne nosi bez razloga, a mi s nestrpljenjem očekujemo iduću promjenu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".