Upišite NajNaj školu za roditelje i dočekajte bebu spremni!

Ova škola ujedno je jedinstvena prilika za sve trudnice i njihove partnere da na jednom mjestu dobiju širok spektar znanja, praktičnog iskustva i savjeta uz koje će se osjećati samopouzdano za porod i početak roditeljstva.
Vidi originalni članak

U glavama budućih roditelja koji očekuju rođenje bebe, bezbroj je pitanja - što nas očekuje, što smijemo, a što ne smijemo, kako ćemo se organizirati kada dođe beba, kako ne pogriješiti?

Trudnoća i prvi mjeseci s bebom predstavljaju jedan od najdivnijih, ali i najzahtjevnijih perioda u životu. Odgovornost i briga roditelja još je veća jer se u tom kratkom razdoblju događa najintenzivniji period psihičkog i fizičkog razvoja djeteta!

Znate li da kvaliteta zadovoljavanja naših potreba u prvim mjesecima i godinama života trajno ostaje zapisana u našoj psihi i utječe na sve odnose koje gradimo kao odrasli ljudi? Upravo stoga je od neprocjenjive važnosti dobro se pripremiti za najvažniju ulogu u životu: ulogu mame i tate. Odgovore na bezbroj pitanja donosi upravo NajNaj škola za buduće roditelje na koju se možete prijaviti već danas!

“Mi u najnaj.eu već niz godina radimo s roditeljima i ono što često čujemo od njih je - da smo barem ovo prije znali, da smo se barem bolje pripremili, zašto nam to nitko nije rekao... - tako se kod nas rodila ideja o osnivanju škole koja će budućim roditeljima pružiti svu potrebnu pripremu prije dolaska bebe”, ističe Neda Zubović Mihaljević, organizatorica Škole koju je pokrenuo poznati hrvatski proizvođač i distributer dječje opreme najnaj.eu u suradnji s vodećim hrvatskim stručnjacima kako bi budućim roditeljima olakšao razdoblje trudnoće i roditeljstva.

Koji pregledi se rade u trudnoći, kako razlikovati prave od lažnih trudova, kada i zašto carski rez, kako postići fiziološki porođaj i ostvariti vlastite želje u hrvatskom rodilištu, kako se najbolje pripremiti za postpartum, kako izbjeći i riješiti probleme kod dojenja, koje se sve psihološke promjene događaju u mladim obiteljima, kako se pravilno hraniti u trudnoći te kako i kada započeti s dohranom, kako pratiti motorički razvoja djeteta i zašto nositi bebu - sve su to teme s kojima ćete se susresti u svom roditeljstvu, a samo su neke od onih o kojima će se pričati na ovoj jedinstvenoj Najnaj školi za roditelje.

U NajNaj školi buduće roditelje očekuju stručnjaci među kojima su pedijatar prof.dr.sc. Milivoj Jovančević iz novootvorene zagrebačke pedijatrijske Poliklinike Salvea, poznata hrvatska primalja Erika Spirić iz Hrvatske komore primalja, ginekologica dr. med. Sandra Flisar iz Poliklinike Artemeda, doula i edukatorica Una Pašić Gregović iz MATI Centra i brojni drugi. Svi oni polaznicima će pružiti cjelovit pristup trudnoći i ranom roditeljstvu temeljen na dugogodišnjem radu s mladim obiteljima.

Ova škola ujedno je jedinstvena prilika za sve trudnice i njihove partnere da na jednom mjestu dobiju širok spektar znanja, praktičnog iskustva i savjeta uz koje će se osjećati samopouzdano za porod i početak roditeljstva.

Prvi ciklus škole počinje 5. ožujka u Zagrebu. Svaki ciklus traje mjesec dana i uključuje 8 predavanja iz različitih područja. Upisati se možete samostalno ili s pratnjom, a prijavom osim mogućnosti dolaska na predavanja i radionice ostvarujete brojne druge pogodnosti koje ćete saznati na samoj Školi.

Trenutno je aktivna promotivna cijena škole, a prijavu zajedno s više informacija o NajNaj školi za buduće roditelje pronađite ovdje

Nevena Rendeli Vejzović o Women‘s Weekendu i ulozi žena: 'Izazovi su za žene sve veći i sve teži'
Bira haljinu za koju kažu da laska svakoj figuri: 'Moj je stil elegantan, kad se sređujem, uvijek biram haljine!'
Atraktivna Marija u odličnoj kombinaciji: 'Volim boje i mix uzoraka, kao i eleganciju, ženstvenost i profinjenost'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".