up! na svjetskoj prezentaciji u Milanu

Nakon svjetske premijere u Ženevi, u Italiji na obali jezera Como održala se međunarodna prezentacija novog up!-a
Vidi originalni članak

Na prvim vožnjama najuspješnijeg mikro gradskog automobila bila je i posebna gošća, Lana Klingor Mihić. Pobjednica ovogodišnjeg izdanja Masterchefa nije skrivala oduševljenje novom generacijom up!-a koji je u prekrasnom ambijentu u okolici Milana zasjao u punom sjaju.

Osvježeni up! je narastao i nudi još više prostora u svojoj unutrašnjosti. Izvana ga krasi dinamičan moderni dizajn, a u unutrašnjosti nudi novi Infotainment sustav s preglednim zaslonom, sučelje za pametne telefone kojim se izuzetno jednostavno upravlja, a po želji ga možete pretvoriti u koncertnu dvoranu s vrhunskim američkim audio sustavom marke Beats. Također u ponudi će biti i posebni model up!-a Beats koji predstavlja simbiozu Volkswagena i brenda Beats. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".