Unuka oduševila baku darom: Za 71. rođendan rekreirala je njezine stare fotografije i podijelila bakinu reakciju

Odlučila je rekreirati neke od omiljenih fotografija - promijenila je frizuru, odabrala sličan make up i pronašla odjeću koja podsjeća na bakinu.
Vidi originalni članak

Da je za najljepše rođendanske darove potrebno samo malo mašte i kreativnosti, potvrdila je i 26-godišnja tiktokerica Lakyn Bowman iza profila @lakyinbowman koja je na dirljiv način iznenadila svoju baku povodom 71. rođendana.  

Kako je napisala ispod objave na Instagramu, nedavno je vidjela bakine fotografije kad je bila u njezinoj dobi i primijetila da nevjerojatno sliče. Odlučila je rekreirati neke od omiljenih fotografija - promijenila je frizuru, odabrala sličan make up i pronašla odjeću koja podsjeća na bakinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lakyn (@lakynthrifts)

U videu se vidi kako se šminka i stilizira kosu za šest različitih fotografija, a popraćen je opisom:

- Danas je njezin 71. rođendan i imam savršenu ideju za dar!

Rezultat je nevjerojatan - video je postao viralan s više od šest milijuna pregleda, a osim bake, oduševljene su i društvene mreže.

- Ne mogu vjerovati. Hvala vam svima na lijepim riječima, baka i ja smo jako zahvalne - napisala je i dodala da je jako sretna što su njezini bake i djedovi još tu pa im može darovati ovakav dar. 

Pratiteljima je rekla kako je snimila bakinu reakciju preko Facetimea, no zvuk, nažalost, nije zabilježen, no kaže kako je bila oduševljena! Kasnije je podijelila taj video, gdje se vidi kako njezina baka blista dok gleda što joj je unuka pripremila za rođendan. Bowman je rekla kako su video vidjeli i njezini prabaka i pradjed koji su jednako oduševljeni genijalnim darom.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lakyn (@lakynthrifts)

 

Kad se spoje sportski i rokerski đir, dobije se savršena kombinacije poput one kakvu nosi zgodna marketinška menadžerica

Kosa vam je nezdrava i beživotna? Ovo su četiri najčešća uzročnika problema, a vjerojatno ste im izloženi svaki dan

Za njima su se na špici okrenuli baš svi! Njoj pripijena haljina stoji kao salivena, a on ima genijalne tenisice

Kad u najjednostavnijem outfitu ukradeš pozornost: Financijska analitičarka ima odličnu modnu formulu za sunčani dan

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".