Učenica iz Sesveta dirljivim videom poslala snažnu poruku: 'Ovo nije šala, ostanite doma, znam da to možemo'

Paula Veža iz sesvetske gimnazije snimila je video u kojem naglašava važnost ostanka doma i slušanja uputa stručnjaka
Vidi originalni članak

Svakog dana iznova naglašavamo koliko je važno u trenutačnoj situaciji ostati doma, a inicijativi se pridružila i Gimnazija Sesvete. Naime, prema ideju profesorice Ines Bosak Ćupić, učenica Paula Veža je, uz pomoć sestre Katje, snimila video u kojem naglašava važnost slušanja stručnjaka i ostanka doma tijekom pandemije koronavirusa. 

Pogledajte video #ostanidoma

- Odvoji minutu ili dvije, imam ti nešto važno za reći: Ovo nije šala, ovo je ozbiljna situacija. Slušajte stručnjake i pratite njihove upute, piše u videu, a poruke se nastavljaju:

- Peri ruke, očisti mobitel izbjegavaj okupljanja, ostani kod kuće. Ako se ne pridržavamo uputa, virus može pogoditi i ostale ukućane, ne samo nas. Nemojte dopustiti da Hrvatska postane druga Italija, pridržavajte se uputa.

- Znam da to možemo, znam da ti to možeš, piše za kraj.

 

Pomoć pogođenima potresom u Zagrebu te zaraženima koronavirusom

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0
Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".