U Šulekovoj traje prava proljetna čarolija: Pogledajte divne prizore iz najružičastije ulice u Zagrebu

Nakon bogatog cvata magnolije, jednog od simbola početka proljeća, na Tomislavcu i Strossmayerovom trgu, ljepotom osvaja cvat trešnje u maloj ulici smještenoj između Bužanove i Zvonimirove.
Vidi originalni članak

Sredinom travnja Šulekova ulica u Zagrebu postaje najljepša, zahvaljujući ružičastim cvjetovima trešnje koji je ukrašavaju s obje strane ceste. Raskošno drveće ulici daje poseban šarm pa mnogima postaje i omiljena kulisa za fotografije pa postaje i jedna od najpopularnijih lokacija na društvenim mrežama.

Ulice s cvjetovima trešnje karakteristične su za Japan, no nije samo on taj koji se može pohvaliti s prekrasnim, ružičastim dijelovima grada, nego u njemu mogu uživati i stanovnici Zagreba. Nakon bogatog cvata magnolije, jednog od simbola početka proljeća, na Tomislavcu i Strossmayerovom trgu, ljepotom osvaja cvat trešnje u maloj ulici smještenoj između Bužanove i Zvonimirove. 

Iako nježni, cvjetovi trešnje djeluju raskošno i prolaznike ostavljaju bez daha, a pozivaju i na fotografiranje pa je gotovo nemoguće proći ulicom, a pritom ne "okinuti" barem jednu fotografiju. Ovih dana u Šulekovoj odvija se prava proljetna čarolija, a još nekoliko dana stignete uživati u ružičastim prizorima. 

Zgodna dama savršeno spaja eleganciju i ležernost, a tenisice koje nosi Hrvatice obožavaju
Sako kakav nosi pravi je statement komad, a sjajno ga spaja s kratkim hlačama i popularnim kaubojkama
Ponovno kreće sezona vjenčanja: Na jedno mjesto izdvojili smo najbolje haljine za goste

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".