U subotu uz Divu i Večernji potražite i super dar s kojim ćete reći zbogom suhim rukama u hladnim danima

U subotu 12. veljače potražite Ziaja kremu od 100 ml na dar uz Divu i Večernji.
Vidi originalni članak

Vaše su ruke konstantno izložene naporu i baš zato zaslužuju poseban tretman. Složit ćete se da najbolje rješenje stiže u obliku krema za ruke – uvijek su nam pri ruci, lake su za korištenje te imaju svojstva nakon čijeg se korištenja razlika doista primijeti.

Međutim, pri izboru treba pripaziti jer nam neće svaka krema pružiti odgovarajuću njegu. Krema za ruke mora hidrirati, njegovati,regenerirati, ali potrebno je i da ima određena svojstva potrebna našem tipu kože. U pomoć nam stižu Večernji list i magazin Diva, uz koje ćete ove subote moći isprobati kremu Ziaja koja dolazi na dar u njihovu paketu. Tako ćete si, osim dobrog štiva, moći priuštiti i pravi mali wellness za svoje ruke.

Jača prirodnu barijeru kože. Vlaži, omekšava i zaglađuje. Pružite svojim rukama vrhunski tretman u Ziaja kremu. Svim Divama za nježne ruke u hladnim zimskim danima! U subotu 12. veljače potražite Ziaja kremu od 100 ml na dar uz Divu i Večernji.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".