U prolazu: Vintage Mademoiselle & Antiquité

Dizajnerski komadi s pričom po znatno povoljnijim cijenama...neodoljivo.
Vidi originalni članak

Oduvijek ste u svome ormaru željeli imati nešto s dizajerskim potpisom, ali puna cijena u trgovinama vas je ubrzo odgovorila od te ideje? Ili pak posjedujete nešto vrijedno što više ne nosite i rado biste to unovčili? U našoj metropoli postoji maleni komadić raja gdje je sve to moguće. Nalazi se u Dežmanovom prolazu i zove se -Vintage Mademoiselle & Antiquité. 

Riječ je o vintage ili second hand odjeći i modnim dodacima s dizajnerskim potpisom ili onoj koja je na neki način posebna. 

Dakle, ako nakon proljetnog čišćenja ormara ne znate što učiniti s odjećom, obućom i modnim dodacima, sada znate na koja vrata valja pokucati. Doduše, vjerojatno ćete zarađeni novac poželjeti odmah potrošiti jer ovakvom je izboru zaista nemoguće odoljeti. Tu je moguće pronaći zaista sve od vintage Louis Vuitton kofera do Hermes svilenih marama. 

Ovakve trgovine u svijetu nisu nikakva novost. Zagreb ima jednu, ali vrijednu. No, najbolje od svega, cijene su prilagođene našem tržištu, pa se, provjereno, šoping u našoj metropoli itekako isplati. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".