U prolazu: Pif

"Savršeno mjesto za obične ljude..."
Vidi originalni članak

Kultni zagrebački kafić u Ulici Petra Preradovića smjestio se na jednoj od najatraktivnijih ulica u gradu. Usprkos tome, kako sami kažu, savršeno je to mjesto za savim obične ljude.

I naizgled to možda i je upravo tako; na prvi pogled sasvim običan kafić, još jedan u moru, sa sasvim običnim ljudima.

No, dovoljno je u Pifu zastati tek jednom i uvjerit ćete se da to nije tako. S godinama Pif je postao prava institucija, nepretenciozno mjesto gdje se izmjenjuju mudre misli, slane i neslane šale, a smijeh odzvanja do susjedne ulice.

Mjesto je to koje ne poznaje generacije niti klasne podjele, mjesto gdje su dobrodošli svi oni koji se osjete pozvani. Vjerujte mi, zanimljivo društvo neće izostati. I da, pokušajte se zadržati samo na jednome piću. Nemoguće. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".