U prolazu: Melin

U prolazu sam svratila do kultnog jazz caffea i bara koji uvijek iznova oduševi...
Vidi originalni članak

Jedna od žila kucavica grada Zagreba, Tkalčićeva ulica, krije zaista mnogo toga za sve generacije. Ipak, mjesto koje se posebno ističe je kultni - Melin. Jazz bar, caffe bar, noćni klub, platforma sjajne glazbe, izvor pozitivnih vibracija i svjetske atmosfere.

Gotovo svake večeri u Melinu nastupaju brojni etablirani jazz glazbenici, ali i oni koji će to tek postati. Svakako, tu je nemoguće čuti lošu glazbu ili pak vidjeti ljude namrgođenih lica. Čak da takvi i dođete, čim jednom prođete kroz vrata Melina, život postaje ljepši. 

Osoblje je uvijek nasmijano i pristupačno, izbor pića fantastičan, interijer podsjeća na neka dobra prošla vremena, no ugođaj je definitivno svjetski, kao da ste zalutati u neki bar u primjerice Berlinu...

Ovo je još jedna lokacija kojoj posebnu čar daje kaskadna terasa na kojoj se u toplim noćima uvijek traži stolica više. Ne propustitie provjeriti zašto...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".