U prolazu: Burgeraj

Mjesto koje ne želite zaobići...
Vidi originalni članak

Prije nekoliko godina u našoj metropoli postali su ponovno popularni burgeri. No, ne bilo kakvi, pravi gurmanski burgeri napravljeni od vrhunskog mesa, domaćeg povrća i mekih peciva koja se tople u ustma.

Iako su mnogi pokušali, samo se nekoliiko mjesta u gradu isprofiliralo kao mjesto na kojem želite jesti burger (uz popratne divne hrstave priloge) i to svaki dan!

Burgeraj je jedno od tih mjesta. Iako je smješten u samom srcu Zagreba, u Preradovićevoj ulici, ovdje ćete se osjećati kao kod kuće.. Ako živite u Americi...

Od interijera, izbora glazbe, čak i konobara koji će vam se često obratiti na svom materinjem jeziku, engleskom... A burger...što reći. Probajte!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".