U prolazu: Bokeria kitchen&wine

Splitska oaza kao stvorena za sve hedoniste istančanog ukusa...
Vidi originalni članak

Ovoga puta sam posjetila, meni omiljen grad, Split. Svaki put kad dođem ovdje u prolazu nipošto ne propustim posjetiti Bokeriju kitchen&wine, sasim poseban ugostiteljski kompleks smješten u samoj palači.

Restoran inspiriran slavnom španjolskom tržnicom oaza je maštovitih i svježih obroka, što im omogućuje i lokacija s obzirom da se nalazi između splitske ribarnice i pazara.

Osim toga, posebnu pažnju posvećuju i slasticama koje će, kako su nam prišapnuli, uskoro dobiti i svoj samostalni prostor.

Iznad restorana možete i prespavati u jednoj od četiri čarobne sobe, a dobit ćete i svoga somelijera koji će boravak u Splitu učiniti sasvim posebnim.

O osoblju da ne govorim, osim što će vas ljubazno posluživati i sugerirati njihova najbolja jela te vina koja uz njih sjajno prijaju, rado će vam i napraviti seznazionalan capuccino u jedan sat iza ponoći. Što više reći...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".