U prolazu: Nero Ink

Sve samo ne običan tattoo salon...
Vidi originalni članak

Ovoga tjedna ponovno sam u prolazu zalutala u prolaz i to u prolaz u zagrebačkoj Perinjskoj ulici gdje se prije nekoliko dana otvorio tattoo studio Nero Ink. 

Naime, manekenka Kristina Šalinović nakon iznimno uspješne inozemne karijere odlučila je otići u manekensku mirovinu, vratiti se u Zagreb i otvoriti tattoo studio, ali uskoro priprema i još iznenađenja...

...predivno uređen prostor u samom središtu metropole, brzo će vas osvojiti, posebno kad znate da su Kristina i njezin dragi, inače profesionalni tattoo majstor sve to uredili vlastitim rukama...

...osim genijalnog interijera, sjajne glazbe, američke kave i lizalica, uživat ćete i u društvu cijelog simpatično i iznino profesionalnog tima tatto artista...koliko su vješti uvjerila sam se i sama. Nisam mogla mogla odoljeti i ne, nije boljelo i da, to mi je šesta i ne, nije zadnja. Bok!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".