U ponudi popularne zagrebačke slastičarnice pronašli smo najljepše kolače i torte koje možete naručiti ovog Božića

Nema veze što su kafići i restorani zatvoreni jer MeetMia ima opciju dostave pa se možete zasladiti kad god poželite
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih slastičarnica u Zagrebu svakako je Meet Mia, iza koje stoji vlasnica i pastry chefica Mia Salman, koja je bila i zvijezda jedne od naših naslovnica. Mijina slastičarnica jedna je od najpopularnijih slastičarnica i na Woltu, a bez obzira na to što su kafići i restorani zatvoreni, u njezinim kolačima i dalje možete uživati zahvaljujući opciji dostave.

Ta nas je vijest razveselila, a u Meet Miji ništa nisu prepustili slučaju, nego su čak i proširili ponudu. Sad se, osim standardnog izbora, mogu naručiti i prekrasne torte te genijalni kolači koji izgledaju poput pravih malih umjetničkih remek-djela. Cjelokupnu božićnu ponudu moguće je naručiti preko Glova i Wolta, a teško je izdvojiti samo jedan kolač jer sve izgleda preukusno.

Meet Mia u ponudi ima tradicionalne božićne kolačiće, torte koje donose zimsku čaroliju na blagdanski stol, malo drugačije božićne torte u ružičastoj verziji s gingerbread keksićima, zatim Petits, najslađe i najmanje božićne kolačiće...

Ponuda je zbilja raznovrsna pa svatko može pronaći idealnu slasticu za sebe, a iz slastičarnice poručuju - naručite ih na vrijeme!

Kakav par! Njih dvoje kao da su sišli s naslovnice nekog modnog magazina
Ovo je jedna od najotkačenijih jakni koju smo imali prilike vidjeti na špici: Nije za svakog, no ova ljepotica nosi je izvrsno
Novi uznemirujući trend u beauty svijetu postao viralan na TikToku, stručnjak kaže: 'Nikad ga ne bih isprobao'
Napravite najkremastiji cheesecake po receptu popularne zagrebačke slastičarnice za koji će se tražiti komad više

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".