U omiljenu zagrebačku slastičarnicu Magnolia stigle su nove slastice s humanitarnom notom

Magnolia Slastice i udruga PINK Life udružuju snage za plemenit cilj
Vidi originalni članak

Slastičarnica Magnolia, omiljeno odredište Zagrepčana za  uživanje u slasticama, ispijanje kava i večernjih koktela, donosi slatku ponudu koja će  trajati čitav mjesec, privlačeći tako posjetitelje da se prepuste slatkim užicima, opuštenom ambijentu donoseći time slatku dozu solidarnosti.  

U sklopu humanitarne suradnje, slastičarnica Magnolia i udruga PINK Life udružile su  snage kako bi donijele slatke trenutke i podršku onima kojima je to najpotrebnije.  

Tako će Magnolia u svoju ponudu kroz ovu godinu uvrstiti nekoliko novih slastica, a  čijom će se prodajom dio iznosa izdvojiti za određene humanitarne akcije udruge. 

Od 8. ožujka do 8. travnja u ponudi će se naći slastica Choux au craquelin, a od svake  prodane slastice 50 centi bit će donirano za pomoć oboljelima od raka. Slatka i kratka ponuda - požurite i učinite dobro djelo 

Slastica Choux au craquelin koja vas očekuje u ponudi kroz ožujak francuska je delicija  koja predstavlja savršen spoj nježnog choux tijesta i hrskavog sloja craquelin, a sastoji se  od diplomat kreme od vanilije čija kremasta i bogata tekstura pruža nezaboravan  doživljaj svakom zalogaju. Gel od limuna dodaje osvježavajuću notu koja savršeno balansira slatkoću kreme dok prhki keksić s maslacem pruža intrigantan kontrast  hrskavosti. Dodatni sloj talijanske meringe s limunom dodaje sofisticiranu slatkoću i  nježnost istovremeno obogaćujući već bogat okus ovog deserta. Za kraj, sušeni pupoljak ruže dodaje vizualni i aromatični element koji upotpunjuje doživljaj Choux au craquelin. 

Osim što će osvojiti nepce svojim izvrsnim okusima donijet će i osjećaj zadovoljstva i podrške onima kojima je to najpotrebnije. S obzirom na to da udruga uskoro obilježava  dan narcisa, suvlasnik slastičarnice Magnolia i Executive Pastry Chef Tin Lesić za ovu je prigodu osmislio slasticu Choux au craquelin u žutoj boji. Choux au craquelin postaje  simbol slatke solidarnosti spajajući užitak s dobrim djelom. 

O udruzi PINK Life 
Udruga "Pogled iz Novog Kuta – Life" (P.I.N.K. – Life), osnovana 2016. godine u Zagrebu,  aktivno radi na poboljšanju života različitih skupina u društvu. Njihova misija obuhvaća  podršku oboljelima od malignih bolesti, starijim osobama te djeci bez roditeljske skrbi. Kroz niz aktivnosti, udruga promiče svijest o prevenciji bolesti, osigurava kvalitetnu skrb i  pruža podršku u cilju poboljšanja kvalitete života.  

Danas je Međunarodni dan žena: Znate li kada je nastao i zašto se obilježava?
Trideset godina najglamuroznijeg crvenoga tepiha u Hrvatskoj: Mijenjali smo lokacije, ali uvijek stvarali trendove
Studentica u odličnom neutralnom outfitu: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer je sunčan dan'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".