U subotu, 10. lipnja, uz Divu i Večernji list poklanjamo tester Baldessarini Bella Absolu parfema

Novi broj magazina Diva potražite u subotu na kioscima, ekskluzivno uz Večernji list
Vidi originalni članak

Poznata modna dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva, Lana Puljić, otkriva da je zapravo i arhitektica, modom se ‘zarazila’ od malih nogu uz bakinu prijateljicu Vesnu, vrsnu krojačicu i majku Jure Stublića. Govori i zašto voli kreirati odijela te vjenčane outfite. Zvijezda je nove Divine naslovnice, a osim o poslu, s Lanom smo porazgovarali i o slobodnom vremenu te modi

- Danas na svoje stvaralačke početke gledam baš kao na to što i jesu – počeci. Svaki početak vrlo je često izazovan i period je neke intenzivne edukacije, profiliranja i nadograđivanja. Što se tiče moje estetike i senzibiliteta, rekla bih da sam se svakako odmaknula od one estetike kakvu sam njegovala prije deset godina, ali zapravo smatram da sam se izgradila kao dizajner i formirala svoj vlastiti potpis. Vjerujem da u samim počecima nekog kreativnog puta svi mi volimo malo švrljati, koketirati sa svim i svačim, ali isto tako smatram da je to sasvim prirodno, pa ponekad i neophodno ne bismo li pronašli svoj autentičan moment. Moram priznati da mi je kao dizajneru vrlo nezahvalno raditi s nekim i na neki način “kompromitirati” svoju viziju. Volim imati svoju slobodu i mogućnost da izguram svoju priču do kraja bez ustupaka prema nekoj drugoj strani - otkrila nam je Lana.

Naš Goran Čižmešija donosi nam najbolja street style izdanja sa zagrebačkih ulica, a u ovom broju vidjet ćemo miks proljetne i jesenske garderobe jer su nas uhvatili kišni dani.

U ovom smo broju, umjesto kupaćih kostima, pripremili temu o pritajenom luksuzu, pojmu koji je na velika vrata uvela serija Naslijeđe. Svi junaci odjeveni su skupo, luksuzno, a opet, logotip se nikad nigdje vidi. Jedna je dama u posljednjoj sezoni čak ismijana jer nosi preveliku torbu s logotipom (inače Burberry). Samo se jedan lik pojavio u jeftinoj odjeći i to Roman u majici iz Wallmarta za par dolara, koja je - usput budi rečeno - nakon toga rasprodana.

Donosimo i temu o 100 godina Disneyja, čija je obljetnica rezultirala mnogim dizajnerskim suradnjama. Dubravka Prpić Znaor donosi veliki beauty pregled prije ljeta - sve o šminki, SPF-ovima i njezi stopala.

I za kraj, možda naljepša stvar zadnjih par tjedana je upoznavanje parfumskog genija, tvorca Escentric Molecules, Geze Schöna, o čemu možete čitati više na stranicama Dive. Uživajte u novom broju!

Koliko često je ekološki prihvatljivo prati našu odjeću? Stručnjaci imaju odgovor
5 super savjeta kako isfurati ljetnu garderobu na chic i moderan načina
'Crno - bijele kombinacije volim i inače, ljeti najviše nosim bijelu uz neke detalje u bojama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".