U novom broju časopisa Story oprostili smo se od Balaševića

U novom broju Story daruje gel za tuširanje LACTOVIT LACTOUREA (89 ml)*
Vidi originalni članak

Novi broj Storyja donosi posljednje pozdrave hrvatskih umjetnika glazbenoj i pjesničkoj legendi ĐORĐU BALAŠEVIĆU. „Od početka nemaš šanse u toj bitki sa životom“, riječi su voljenog Đoleta kojih su se prisjetili svi nakon što je objavljena vijest da nas je iznenada napustio u 68. godini života. Mnogi su komentirali kako nitko nije ostavio ovoliku prazninu, a cijela regija spontano se počela okupljati opraštajući se od pjesničkog virtuoza.

Bivša skijašica ANA JELUŠIĆ BLACK prije tri tjedna rodila je drugo dijete, sinčića Vitu, a samo za Story kaže uz osmijeh: ‘Naspavat ću se jednog dana kad klinci budu veći’.

Turski glumac poznat po ulozi Bali-bega dobio je opaku konkurenciju! Pročitajte u Storyju sve o novoj glumačkoj zvijezdi CANU YAMANU, koji obožavateljice osvaja šarmom i inteligencijom te otkriva koje osobine ga kod žena impresioniraju. Očekuje vas još pregršt zanimljivog sadržaja.

U novom broju Story daruje gel za tuširanje LACTOVIT LACTOUREA (89 ml)*

*Ekskluzivno izdanje Storyja + gel za tuširanje na dar u prodaji je od 24. veljače u ograničenim količinama, stoga požurite po svoj primjerak.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".