Nova Diva donosi intervju s novinarkom koja ima neobičan hobi, a tu je i hrpa odličnih modnih trendova i beauty savjeta

Sutra na kisocima potražite novi broj magazina Diva, ekskluzivno uz Večernji list.
Vidi originalni članak

Druga subota u mjesecu rezervirana je za novi broj magazina Diva čiju naslovnicu krasi Patricia Novaković. Svestrana Patricia vlasnica je PR agencije i radi kao novinarka i voditeljica, a ima i neobičan hobi - slikanje ispuhivanjem zraka kroz slamčicu. Nakon godina provedenih u Irskoj i Njemačkoj, odlučila se vratiti u Hrvatsku jer, kako sama kaže, Zagreb će uvijek biti njezin dom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S Patricijom smo, osim o poslu i hobijima, porazgovarali o modi i trendovima.

- Mene se često može vidjeti u sportskom izdanju, trenirka koja vjerojatno ne stoji nikome, ali je udobna, tenisice i duksa. Ona druga strana mene ne može bez cipela ili čizmica na petu i to me tjera da se spremim. Uvijek ću staviti udobnost na prvo mjesto, ali materijal je odmah na drugom. Više volim dati malo više novca i kupiti nešto kvalitetnije i što će mi dulje trajati nego manje novca i više stvari - ispričala je Patricia. 

U rubrici Insta Style porazgovarali smo i s Marinom Ćorlukom, Hercegovkom koja živi u Parizu i radi kao internacionalni business developer. Opisuje svoj stil te govori o Parižankama, najelegentnijim ženama svijeta

Topla sezona je tu pa smo na jedno mjesto stavili najbolje od trendova, od slingback cipela i ruksaka preko boje mahovine i točkica pa do crnog sakoa jer garderoba nije potpuna bez tog vječnog klasika. 

U nedjelju je Majčin dan pa se naša Marija Pajić osvrnula na poznate mame i kćeri kod kojih se vidi da jabuka ne pada daleko od stabla, dok Dubravka Prpić Znaor donosi genijalne beauty savjete vezane za proljetnu njegu kože pa ćete u beauty rubrikama pronaći super savjete kakve podloge odabrati te kakve tonike i losione dodati u vlastitu skincare rutinu. Prpić Znaor osvrnula se i na stil radijske i tv voditeljice Barbare Kolar, a što je u njemu rekla, pročitajte u novom broju magazina Diva. 

Sutra na kisocima potražite novi broj magazina Diva, ekskluzivno uz Večernji list. 

Nevena Rendeli Vejzović i kćerkice najslađi su modni kvartet u Zagrebu

Poklon za Majčin dan kojega će vaša majka obožavati

'Louis Vuitton torba je simbol mog uspjeha, a uvijek sam sređena jer vjerujem u damski odgoj'

Biste li nosili čizme poput njezinih? Cure ih obožavaju, a posebne su zbog neobičnog detalja

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".