U Magnoliji traje prava božićna čarolija: 'Želimo da grad opet bude lijep, i skelama smo dali dašak Božića'

U Gundulićevoj ulici i na Trešnjevci, izlozi Magnolije pružili su gostima i prolaznicima pravo božićno ozračje u kojem je druženje uz ukusne slastice i topli napitak još ljepše
Vidi originalni članak

Izlozi slastičarnice Magnolia u centru Zagreba i na Trešnjevci oni su čije promjene rado pratimo. Kroz svako godišnje doba iznenade nas novim idejama u pomno osmišljenom izlogu, a prava se čarolija događa u božićno vrijeme, kad u gradu vlada jedna posebna atmosfera. 

- Ušašvi u najljepši mjesec u godini, mjesec veselja, radosti, gozbe i darivanja, većina nas pomisli da je vrijedilo cijelu godinu raditi i čekati veliki Božić. Jer svaki je Božić velik i svaki je isti, a opet drugačiji. Kod nas u slastičarstvu sve isto. Miris vanilije uvukao se u kožu, kosu, vlada gužva, razdraganost i veselje, i sve to u isto vrijeme jer Božić dolazi - opisuje atmosferu Jasmina Bagarić, vlasnica Magnolia slastica

To posebno ozračje ne mogu ukrasti ni skele koje viđamo na mnogim pročeljima, a one Jasminu nisu spriječile da uređenjem izloga slastičarnice uljepša Gundulićevu ulicu i tako razveseli posjetitelje i prolaznike. 

- Izlog je uvijek izlog, naše lice je izlog našeg karaktera, naš dom je izlog naše osobnosti, a izlog Magnolije izlog je onoga što mi jesmo. Uvijek lijepo, novo, drugačije... Uvijek s puno ljubavi prema svom poslu, prema ljudima koje srećemo, prema našem gradu, a u skladu s postojećim stanjem, odnosno skelama - naglašava Jasmina važnost izloga u Gundulićevoj i Trakošćanskoj ulici. 

Za osmišljavanje i uređivanje izloga zadužena je upravo Jasmina, no u tome joj pomažu dekorateri, aranžeri, cvjećari, Maja, Ante, cijela, kako ih sama opisuje, vesela ekipa za nove projekte i nove Magnolije.

- A mašte, nje nikad dosta. Uređujemo postojeće Magnolije i njezine izloga sa željom da grad opet bude lijep. Želimo da neke nove priče, vesele i sretne, dođu na mjesto onih sumornih, pandemijskih. Gosti su oduševljeni, pogotovo s obzirom na postojeće stanje i skelu koja zauzima veći dio nekih zagrebačkih pročelja, barem onih sretnih koji su ušli u program rekonstrukcije. Mi smo i tim skelama dali dašak Božića - zaključuje vlasnica omiljene slastičarnice. 

Osim izloga u Gundulićevoj 4, svojim uređenjem osvajaju i interijer i izlog i druge Magnolijine slastičarnice, one na Trešnjevci, u Trakošćanskoj 17. Trešnjevačka je Magnolia uređena u netipičnom ruhu pa njome dominira raskošna cvjetna dekoracija i ružičasta boja.

Jasmina Bagarić s nama je podijelila i super vijesti. Naime, za Divu je rekla kako s proljećem stiže i nova Magnolija, potpuno razigrana i vesela, u sasvim novom formatu i u jednom novom konceptu, a bit će otvorena u Kaptol centru. 

 

Čarobna bočica uz koju "frizzy hair" postaje stvar prošlosti

Dugo nismo vidjeli ovako otkačen stajling na špici: Kombinacija bermuda i gležnjača super joj pristaje!

Specijalistica obiteljske medicine u stajlingu koji ne može proći nezamijećeno: 'Ne volim uniformiranost!'

Frizure prema horoskopu su hit: Provjerite kakav je imidž za vas prema znaku zodijaka

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".