U ležernim izdanjima: Kate Middleton i princ William proslavili 12. godišnjicu braka

Nova slika dio je serije fotografija obitelji Wales koje je Porteous prethodno snimio, a koje su se dijelile tijekom prošle godine.
Vidi originalni članak

Princ William i Kate Middleton, princeza od Walesa, 29. travnja proslavili su svoji godišnjicu. U čast 12. godišnjice braka, kraljevska obitelj podijelila je dosad neviđenu fotografiju na svojoj službenoj Instagram stranici. 

Na slici, koju je prošle godine snimio Matt Porteous, par se smiješi tijekom biciklističke ekskurzije u Norfolku, pozirajući zagrljeni, kako piše Harper's Bazaar.

Oboje su se odjenuli ležerno za fotografiju, a Kate je odabrala poluprozirni bijeli top s rupicama, tamnoplave traperice i bijele tenisice. Dodala je smeđu torbu preko ramena i sunčane naočale na vrh glave. U međuvremenu, William je nosio tamnoplavu Ralph Lauren košulju s parom klasičnih plavih traperica, crnim remenom i tamnoplavim tenisicama za trčanje.

Nova slika dio je serije fotografija obitelji Wales koje je Porteous prethodno snimio, a koje su se dijelile tijekom prošle godine. Za Majčin dan u Ujedinjenom Kraljevstvu prošlog ožujka, Kate je podijelila sliku sebe sa svojom djecom princom Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom dok sjede na drvetu.

George i Louis nosili su košulje kratkih rukava s kragnom i kratke hlače za obiteljsku sliku, dok je Charlotte odabrala preslatku džemper haljinu s šiltericama s rukavima obrubljenom crvenim ukrasima.

Obiteljska božićna čestitka za 2022. sadržavala je fotografiju svih pet članova obitelji, prikazujući skupinu kako šetaju vrtom, koji je dio njihove kuće, Adelaide Cottage u Windsoru, dok se svi drže za ruke, s Williamom koji čuva djecu s lijeve strane, a Kate s desne.

Odlično kombinira eleganciju i ležernost: 'Ova kombinacija je spoj različitih stilova za ovaj sunčani dan'
Jakna, čizme ili genijalan kombinezon: Teško je reći što je bolje u izdanju koje krade pozornost!
Met Gala i ove je godine bila raskošna i glamurozna: Pogledajte najbolje i najneobičnije odjevene
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".